EMOCIONALNI I KREATIVNI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka izborom odjeće iskazuju osobnost i trenutno raspoloženje

25.02.2023 u 07:32

Bionic
Reading

Romantični i intuitivni sanjari, Ribe su vrlo emocionalan i kreativan znak koji izborom odjeće iskazuje osobnost i trenutno raspoloženje. Koliko se god činile nonšalantno, njihov je modni izričaj pomno osmišljen

Vole boemski i romantičan stil, a često su nadahnute modom prošlih vremena. Nije rijetkost da u potrazi za novim komadom odjeće, nakita i modnih dodataka obilaze buvljake ili posežu u ormare starijih rođaka. Oba spola vole odjeću u kojoj se osjećaju nesputano i ugodno, a savršeno im stoje nježne nijanse zelene, plave i ružičaste, te lila i bijela.

Kao vodeni znak, pri izboru boja, odjeće i modnih dodataka, rado se odlučuju za predmete koji ih podsjećaju na more, poput naušnica ili privjeska u obliku školjke te bisernog i sedefastog nakita. Žene vole romantične cvjetne, kašmirske i druge egzotične uzorke koji asociraju na hipijevske sedamdesete i druga prošla razdoblja ili potiču na maštanje o dalekim krajevima i drugim vremenima.

  • +4
Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DOMINE JEROME/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / SHOOTPIX/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Drage su im i šljokice, široke hlače i košulje sa širokim rukavima i maksi suknje. Ovisno o raspoloženju i prigodi, mogu kombinirati ženstvene slip haljine nalik spavaćici ili kombine s tenisicama ili cipelama visokih peta. Budući da im je udobnost imperativ, rado nose odjeću koja podsjeća na pidžamu, što dolazi do izražaja i kod muških pripadnika znaka. Široke udobne hlače i majice, karirana ili djedova košulja, komotni kaputi boemskog izgleda i trenirka njihov su omiljen izbor.

  • +7
Cindy Crawford je Riba, rođena je 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trebaju li obući odijelo, ono ne smije biti pretijesno i prianjati uz tijelo. Kad je o materijalima riječ, Ribe vole svilu, saten i prirodne tkanine.

Dom po mjeri Riba treba biti prozračan i nikako prenatrpan predmetima. Treba im davati osjećaj slobode i komfora. Vole eklektične kombinacije i boho stil, detalje koji ih podsjećaju na more, pleteni namještaj, čupave, meke tepihe i općenito podatne teksture. Antikni ili egzotičan komad namještaja ili dekoracije također će dobro doći. Akvarij ili barem mnogo sobnog bilja pomoći će im da u svoja četiri zida stvore kutak u kojem će obnoviti unutarnji mir.

  • +15
Rihanna je Riba, rođena je 20.veljače 1988. Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia