ODVAŽNO KRŠI PRAVILA

Princeza oduševila stajlingom: U kožnim tajicama i jeftinom šik kaputu

10.03.2017 u 12:01

Princeza Mary

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Danska princeza Mary stvorila je prepoznatljiv stajling te vrlo često modno briljira, zbog čega je više puta svrstavana na liste žena s najviše stila. Ovoga je puta pokazala modnu odvažnost te za odlazak na koncert odabrala kožne tajice

Današnja princeza istodobno može biti elegantna i moderna, što je još jednom pokazala lijepa princeza Mary. Došavši na koncert povodom obilježavanja Dana žena, danska je princeza plijenila pažnju jer je haljine i elegantne outfite zamijenila kožnim tajicama.

Kožne je tajice ublažila vječnim komadom koji se može nositi u gotovo svakoj prilici – bijelom košuljom. Uz Pradine čizme od brušene kože odabrala je Zarin kaput ukrašen cvjetnim vezom i zlatnim gumbima, a stajling je razigrala narančastom torbicom s potpisom Jeromea Dreyfussa.

Lijepa Australka dokazala je tako da moderna princeza može nositi čak i kožne tajice ako to želi, jednako kao i krpice high street brendova poput Zare. Princeza Mary nešto od svoje ležernosti možda može zahvaliti tome što nije odrasla na kraljevskim dvorima, već je titulu stekla udajom za princa Frederika, kojeg je upoznala u rodnoj Australiji.

Princeza Mary nosi laskavu titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora zahvaljujući utjecajnom magazinu Vanity Fair i britanskom magazinu Hello.