Supernova Garden Mall

Prigrlite svoje obline: Ulla Popken otvara vrata nove plus size oaze!

20.10.2023 u 09:06

Bionic
Reading

Nakon uzbudljivog otvorenja koje je okupilo medije, influencere i poznate osobe, ali i druge modne entuzijaste, Ulla Popken ponosno najavljuje da su od 19. listopada otvorena vrata i njihove pete poslovnice u Hrvatskoj i to u srcu zagrebačke Dubrave, u Supernova Garden Mallu, a povodom otvorenja pripremili su i niz pogodnosti za sve svoje kupce bez kojih, kako kažu, ništa od ovoga ne bi bilo moguće

Proslava otvorenja, koja se održala dan ranije u novoj poslovnici, ugostila je brojne poznate ličnosti poput Lucije Lugomer, Deana Kotige, Karmele Vukov Colić, Sanje Doležal i drugih poznatih iz svijeta mode, kulture i umjetnosti koji su oživjeli slogan otvorenja koji glasi: 'Slavi sebe, slavi Ulla Popken!’ i zapravo objedinjuje cijelu filozofiju koja stoji iza Ulla Popken brenda. Filozofija koja se zalaže da stil ne poznaje veličinu i da se, bez obzira na površne standarde ljepote i tradicionalne veličine, svatko ima pravo osjećati i izgledati fantastično. Otvorenje je bilo ispunjeno pozitivom, slavljem svih oblika tijela te uživanjem u apsolutno svemu – bez zadrške. Svi uzvanici imali su priliku prisustvovati modnoj reviji i vidjeti novu jesen/zima kolekciju te pritom uživati zahvaljujući prekrasnom glasu Pave Ćorić i nježnim tonovima saksofona njenog pratećeg benda. Pažnju je plijenio i moderni interijer nove poslovnice kojim dominiraju čiste i ugodne linije, a kombinacija hladnih tonova i drvenih detalja te poseban kutak za odmor i kavu svakako doprinose jednom sasvim posebnom shopping iskustvu jer upravo u posvećenosti detaljima leži posebnost Ulla Popken trgovina.

Ulla Popken priča

Ulla Popken najpoznatiji je fashion brend za punije žene i muškarce. ,Naše cjelokupno djelovanje prožeto je potpunim fokusom na građu i specifičnosti u odijevanju punijih osoba. Upravo zato u svojoj ponudi nudimo veličine od 42+ do 60 za dame te do 8XL za muškarce, a u tim veličinama možete pronaći sve od kolekcija donjeg rublja i spavaćeg programa, preko dnevnih i poslovnih programa i programa za svečane prigode do programa za sport i kupanje. U svemu navedenom, posebnu pažnju obraćamo na prirodne materijale, kvalitetu izrade i prilagodljivost modela svakom obliku tijela’.

Povodom otvorenja nove poslovnice, sve kupce očekuje niz pogodnosti u svim poslovnicama i na webshopu od 19. do 22. listopada! S Ullom Popken možete slaviti čak i ako niste u Zagrebu - u svakoj Ulla Popken poslovnici u Hrvatskoj vjerne kupce očekuje 15% popusta i poklon bon u vrijednosti od 15€, dok sve posjetitelje njihove nove poslovnice u zagrebačkoj Dubravi očekuje i dodatnih 50€ za prvog i zadnjeg kupca u danu te moderna platnena vrećica i fine tople čarape.

Za više informacija o Ulli Popken posjetite: https://www.ullapopken-croatia.hr/.

Pratite Ulla Popken i na Facebooku https://www.facebook.com/Ullapopkenmodazapunije/ i na Instagramu https://www.instagram.com/ullapopken_hr/.