i ona je samo mama

Evo tko je na sestrinom vjenčanju izbacio Kate Middleton iz takta

22.05.2017 u 10:55

Bionic
Reading

Sve je bilo dogovoreno do posljednjeg trenutka, no nitko se nije nadao da će okupljeni fotografi toliko biti zanimljivi najmlađima, kojima je na vjenčanju bila dodijeljena posebna uloga - ona bacača latica do oltara. Okretanje i poziranje fotografima, prije samog crkvenog obreda, izbacilo je iz takta vojvotkinju od Cambridgea, koja je bila zadužena za njih

Glamurozno vjenčanje mlađe sestre vojvotkinje od Cambridgea, Pippe Middleton, pažljivo je režirano i osmišljeno do posljednjeg detalja. Ipak, na jedan faktor, osim vremenskih, nitko nije mogao utjecati, a to je ponašanje onih najmlađih, koji su bili zaduženi za bacanje latica do oltara.

  • +6
Bijesna Kate Middleton Izvor: Reuters / Autor: POOL

Upravo za te najmlađe, među kojima su bili i princ George i princeza Charlotte, bila je zadužena Kate Middleton. Iako se silom trudila biti opuštena, smijala se s djecom i pažljivo ih usmjeravala i objašnjavala im kamo i kako moraju ići te što raditi, jedan ju je trenutak ipak izbacio iz takta i pokazao da je, unatoč svim titulama i kraljevskom tretmanu, ona prije svega - mama.

Naime prilikom ulaska u crkvu Kate je postavila sve mališane ispred samog ulaza i pokušala im dati posljednje upute. No zaigrani, kakva djeca i jesu, više su ih zanimali okupljeni fotografi negoli pravila koja moraju po tko zna koji put poslušati.

Jedan od dječaka okrenuo je leđa oltaru i s dva prsta u zraku i neodoljivim smiješkom pozirao fotografima. Kate je taj trenutak toliko izbacio iz takta da je kroz zube, prilično ljutito, upozorila dječaka da se okrene. Upravo tu stotinku sekunde, koliko je trajao njezin bijesan izraz lica, uspjeli su uhvatiti fotografi, iako je sekundu kasnije ponovno stavila svoj dobro poznati osmijeh na lice.