NA PIPPINOM VJENČANJU

Preslatki princ i princeza zasjenili slavnu tetu

21.05.2017 u 16:49

Bionic
Reading

Sin i kćerkica Kate Middleton i Princa Williama, princ George i princeza Charlotte bili su u središtu zanimanja medija na vjenčanju njihove tete Pippe Middleton i bogatog financijaša Jamesa Matthewsa

Mnogi se slažu s time da su ljupka djeca ukrala pozornost na britanskom vjenčanju godine o kojem se već mjesecima priča.

Maleni George tako je izmamio osmijeh na lice uzvanicima u bež hlačama do koljena, dok je njegova sestrica Charlotte bila prava slatkica u bijeloj haljinici s vjenčićem od cvijeća na glavi.

Princ George i princeza Charlotte imali su i svoje zaduženje na vjenčanju: s još nekoliko djece otpratili Pippu do oltara prosipajući latice ruža.

  • +3
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na vragolaste mališane ispred crkve Sv. Marka nedaleko od posjeda obitelji Middleton, budno je pazila njihova mama, vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton u elegantnom izdanju u ružičastoj boji.

Pippa i njezin životni odabranik izgovorili su sudbonosno 'da' u crkvi Sv. Marka nedaleko od obiteljske kuće Middletonovih, a njihov dan uveličali su i brojni prijatelji, plemići i plemkinje te slavne osobe.

Na vjenčanje su pozvali samo 150 uzvanika, najbližu obitelj i prijatelje, a među slavnim uzvanicima viđeni su i Roger Federer i djevojka princa Harryja, zanosna glumica Meghan Markle koja nije nazočila ceremoniji već se dečku kasnije pridružila na svadbenom partyju.