MODNE BLIZANKE

Presladak prizor: Švedska princeza Victoria i njezina kćerkica u jednakim outfitima

14.03.2023 u 13:48

  • +5

Švedska princeza Victoria s kćeri Estelle

Izvor: Profimedia / Autor: Ali Lorestani/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Švedska princeza Victoria obilježila je svoj imendan velikom svečanosti u njezinu čast. Ceremonija je trajala cijeli dan, a Victoria i njezina kći Estelle još jednom su pokazale koliko vole nositi jednake outfite

Neke majke rado kupuju svojim mini verzijama jednake modne komade kako bi u jednakim outfitima šarmirale sve oko sebe, a to čini i švedska princeza. Kći švedske princeze Victorije već odavno je šarmirala javnost, a u jednakim outfitima majka i kći ugrijale su srca svih pratitelja švedske kraljevske obitelji.

Princeza Victoria od Švedske izašla je sa svojom obitelji na proslavu svog imendana u Stockholmu, a uz nju je bila i njezina obitelj: princ Daniel od Švedske i njihova djeca princeza Estelle i princ Oscar.

Za hladan dan u ožujku princeza je odabrala teddy kaput brenda Stand Studio u svijetloj bež boji, a njezina kći ponosno je nosila kaput isti maminom!

Victoria se za ovu priliku odjenula u elegantniju svakodnevnu kombinaciju, a kaput je nosila preko crne dolčevite i crnih hlača na crtu. Kosu je svezala u elegantnu punđu, a od nakita je nosila naušnice i ogrlicu.

Princeza Estelle odjenula je bundu sličnu svojoj majci, a svoj je outfit upotpunila krem ​​vunenim šeširom i čizmama za snijeg. Princ Oscar također je izgledao elegantno u sivom kaputu koji je upario s vunenim šeširom i tamnoplavim hlačama.

Prema švedskoj tradiciji, razna imena povezana su s određenim datumima, a imendan prijestolonasljednice princeze Victorije pada 12. ožujka. Dan je obilježen slavljeničkim tonom, a sve je započelo već u 10:45. Kako bi se uveličalo njezin imendan, u 12 sati vojni orkestar odsvirao je mali koncert u njezinu čast, nakon čega je primila cvijeće i čestitke od predstavnika švedskih oružanih snaga.

  • +6
Švedska princeza Madeleine Izvor: Profimedia / Autor: Chassery+Klotchkoff / KCS Presse / Profimedia