LIJEPA I GOTOVO

Prepoznajete li ovu prekrasnu ženu?

14.02.2014 u 11:57

Bionic
Reading

Uvijek besprijekorno dotjerana, Jessica Alba svojim kombinacijama doslovce baca u delirij zaljubljenike u modu, a sada je objavila fotku iz svog djetinjstva i svima pokazala da je i kao klinka eksperimentirala s modom

Osamdesete su bile vrlo posebna modna priča, složili bi se mnogi, a sam pogled na traperice visokog struka, natapirane frizure, šiške koje strše te jarke boje i uzorke mnogima izmami osmijeh na lice.

Moda tog vremena nije zaobišla ni današnju slavnu modnu ikonu Jessicu Albu, čijim se kombinacijama mnogi dive i pokušavaju kopirati njezin stil. Bilo da se odjene ležerno, bilo da se dotjera za crveni tepih, Jessica gotovo nikad ne pogriješi.

Na svom profilu na Instagramu objavila je fotku iz djetinjstva na kojoj pozira s mamom, a pokraj fotke je napisala: 'Moja mama i ja, pusa, pusa.'

Jessica je i kao djevojčica bila vrlo slatka, a modni ukus je počela oblikovati već tada, što dokazuju i šeširić šireg oboda i majica koju nosi pozirajući s mamom, odjevenom u totalnom štihu ludih osamdesetih.