BEZ TRUNKE ŠMINKE

Prepoznajete li ovu glazbenu zvijezdu?

30.05.2012 u 11:35

Bionic
Reading

Iako je njezin bivši suprug na Twitter postavio sliku na kojoj je tek probuđena i bez šminke, pjevačica Katy Perry očito nema problema sa svojim fotografijama bez inače besprijekornog make-upa, ali sve dok je to pod njezinom kontrolom

Katy Perry je u dokumentarnom filmu 'Part of Me' snimljena u garderobi za vrijeme turneje kako se priprema za koncert – bez trunke šminke. Srećom, to je znatno manje neugodno za zvijezdu koja se prilično crvenjela kad je njezintadašnji muž Russell Brand na društvenoj mreži objavio njezinu sliku koju je snimio usred noći, dok je ona još napola spavala.

Snimka Katy je dio trailera za njezin novi film u kojem će govoriti i o svom kratkom braku s Brandom.

'Film je pomalo zastrašujući jer se na puno snimaka vidim s aknama i u običnom izdanju. Mislim da je važno započeti s razbijanjem ideje o tome da morate uvijek izgledati savršeno i besprijekorno da biste postigli svoj san. To je razlog zašto sam odlučila ostaviti sve u tom filmu', rekla je Katy, koja je u filmu ostavila i snimke svog života s bivšim suprugom.

27-godišnja pjevačica otvorila se u talk showu Ellen DeGeneres, kojoj je potvrdila da nije izbacila svog bivšeg muža iz dokumentarca te da je htjela realan pogled u njezin život. 'Mislim da je važno da se vidi sve. Ponekad ljudi misle da smo savršeni, a uopće nismo savršeni', prenosi Mail Online. Par se razveo dva mjeseca prije prve godišnjice braka.

Trailer filma 'Part of Me'