PERIKA I BAROKNO ODIJELO

Prepoznajete li ovu filmsku zvijezdu?

06.12.2012 u 10:02

Bionic
Reading

Smeđa perika i barokno odijelo ukrašeno krznom našlo se na slavnom Michaelu Douglasu, u čemu je gotovo neprepoznatljiv odigrao ulogu slavnog glazbenika

'Behind The Candelabra' naziv je filma u kojem će Michael Douglas portretirati kontroverznog glazbenika Wladzia Valentina Liberacea, dok će njegovog ljubavnika glumiti Matt Damon.

Pod redateljskom palicom Stevena Soderbergha ovaj će film zasigurno privući mnoge znatiželjnike, posebno ako se doda kako je redatelj odlučio prikazati strastven i buran odnos dvaju ljubavnika, iako sam Liberace nikada nije priznao svoju homoseksualnost.

Čak je njegova bliska prijateljica Betty White potvrdila da je Liberace bio gej i dodala da mu je često glumila djevojku kako bi se zataškale glasine.

68-godišnji Douglas u filmu nosi smeđu periku i barokno odijelo ukrašeno krznom te je gotovo neprepoznatljiv.

Radnja filma počinje kad 17-godišnji Thorson upoznaje Liberacea i ubrzo postaje opčinjen blještavilom showbiza i luksuznim načinom života glasovitog pijanista, no film se većinom bavi posljednjim godinama života pijanista kada on umire od AIDS-a, a pokušava suzbiti glasine da je bio homoseksualac.