RAT & BOA

Preplavile su Instagram: Haljine s potpisom ovog brenda u svom ormaru odjednom imaju brojne trendseterice

08.10.2020 u 13:21

Bionic
Reading

Na meti modnih ovisnica posljednjih mjeseci su ženstvene i seksi haljine s potpisom brenda koji je u rekordnom roku stekao naklonost slavnih trendseterica. Svi šuškaju o brendu Rat & Boa, čija se kombinacija privlačnog dizajna i pristupačnih cijena pokazala kao vrhunska taktika

Da društvene mreže mogu imati veliki utjecaj na razvoj biznisa i biti odskočna daska za uspjeh još jednom se pokazalo točnim u slučaju londonskog brenda Rat & Boa koji proteklih sezona uživa veliku pažnju trendseterica. Valentina Muntoni i Stephanie Cara Bennett pokrenule su svoj modni brend 2015. godine, a kao glavno sredstvo promocije iskoristile su Instagram.

Zahvaljujući objavama na Instagramu i, naravno, svom talentu, dizajnerice su vrlo brzo privukle pažnju modnih blogerica i influencerica, što je pokrenulo lančanu reakciju. Nije trebalo dugo da slavne trendseterice požele u svom ormaru imati barem jednu haljinu s potpisom ovog mladog londonskog brenda koji je u kratkom vremenskom periodu stekao kultni status.

'Željele smo svoju kreativnost pretočiti u nešto osobno', otkrile su za Vogue Valentina Muntoni i Stephanie Cara Bennett koje najradije dizajniraju ženstvene i seksi haljine u kojima će se svaka žena osjećati privlačnom.

O populanosti brenda dovoljno govori i činjenica da je 'Libertine' kolekcija, koja je svjetlo dana ugledala u lipnju ove godine, izazvala toliku pomamu, da je rasprodana svaki put nakon što je vraćena na zalihe.

Jedna od najpoželjnijih haljina s potpisom brenda Rat & Boa zasigurno je satenska slip haljina 'Lumina' koju je na dan vjenčanja nosila njemačka manekenka Toni Garnn. Ova je haljina od 790 kuna postala sinonim za brend Rat & Boa koji je brojne trendseterice privukao i svojim pristupačnim high street cijenama.

U dizajniranju odjeće dizajnerice se oslanjaju na svoju osobnu modnu estetiku, radije nego na aktualne trendove, a čini se da ovaj recept itekako pali kod zaljubljenica u modu.

Rosie Huntington-Whiteley, Penélope Cruz, Bella Hadid, Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Kylie Jenner, Gigi Hadid, Tina Kunakey, Adwoa Aboah i Jourdan Dunn samo su neke od slavnih ljepotica koje nisu odoljele komadima s potpisom brenda Rat & Boa.

Zavirite li na stranicu ovog londonskog brenda, primijetit ćete da su upravo slip haljine poput modela 'Lumina', 'Athena', 'Sofia', 'Rafaela' i 'Gisele' najprodavanije u moru efektnih haljina koje slave žensku figuru.

U kolekciji haljina brenda Rat & Boa pronaći ćete modele haljina idealne za večernju šetnju uz more koje će odlično izgledati u kombinaciji s gležnjačama i kožnom jaknom, kao i svečane prilike poput vjenčanja.

  • +3
Rat & Boa haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije