Proljetni chic

Prelijepa prva dama modno potukla i uvijek dotjeranu kraljicu

27.03.2017 u 15:29

Bionic
Reading

Kraljica Maxima ugostila je u svom domu u Nizozemskoj argentinskog predsjednika Mauricija Macrija i prvu damu Julianu Awadu, koja je nizozemsku kraljicu porazila u modnom dvoboju. Argentinska ljepotica, koju je američki Vogue usporedio s modnom ikonom Jackie O. Kennedy, još jednom je potvrdila da zasluženo nosi titulu jedne od najbolje odjevenih žena svijeta

Iako je nizozemska kraljica Maxima poznata po odvažnom stilu i istančanom ukusu, čini se kako je dobila ozbiljnu konkurenciju kada je u pitanju moda. Nizozemska kraljica ugostila je u svom domu argentinskog predsjednika Mauricija Macrija i prvu damu Julianu Awadu, koja je kraljicu bacila u drugi plan.

42-godišnja prva dama poznata po elegantnom stilu, a nerijetko i po opuštenim modnim kombinacijama koje ne bismo očekivali od žene na njezinoj funkciji, za posjet Nizozemskoj odjenula je bijelu haljinu i klasičan kaput od tvida koji je proslavila modna kuća Chanel.

Nude pismo-torbicom te cipelama u istoj boji, kojima je upotpunila ovaj bezvremenski stajling, argentinska predstavnica pokazala je još jednom da je uistinu jedna od najbolje odjevenih dama prema magazinu Hola, a prošle godine joj je i Vogue dao kompliment nazvavši ju suvremenom Jackie O. Kennedy.

Awadu, poznatu po skupocjenom modnom ukusu i osjećaju za lijepo, nerijetko možemo vidjeti u odjevnim komadima s potpisom argentinskih modnih brendova The Camarín, Menage a Trois, Gabriel Lage, Rome Remon te obiteljskog brenda Awada.

  • +8
Juliana Awada i nizozemska kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Argentinka istočnjačkih korijena njeguje prirodan izgled s minimalno šminke te ju, za razliku od drugih prvih dama, nerijetko možemo vidjeti u casual izdanju, poput traperica, netipičnim za politička događanja.

Kraljica Maxima, poznata po svojoj ljubavi prema šeširima, odjenula je nešto tradicionalniju kombinaciju, crno-sivu suknju s cvjetnim uzorkom i kraći crni sako, bež šešir te cipele i torbicu u istoj boji. Za razliku od argentinske prve dame koja ne voli nositi nakit, nizozemska kraljica je ovoga puta pretjerala okitivši se bisernom ogrlicom, narukvicom i visećim naušnicama, dok je na sakou nosila broš s bijelim cvijetom.