VELIKO IZNENAĐENJE

Prelijepa haljina otkrila trudnički trbuščić slavne glumice

09.09.2016 u 08:29

  • +4

Natalie Portman

Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Bionic
Reading

Natalie Portman trenutno je u Veneciji na 73. filmskom festivalu, a na premijeri filma 'Planetarium' odjenula je prelijepu bijelu haljinu i otkrila trudnički trbuščić

Iako za sada nema službenih objava, čini se da je prekrasna oskarovka Natalie trudna po drugi put. Dvije Valentinove haljine koje je odabrala od dolaska na festival nisu naišle na pozitivne reakcije, ali je zato treća haljina spektakularna i u njoj slavna glumica izgleda poput kakve grčke boginje.

Čini se da je namjerno birala haljine šireg kroja i zatim zablistala u bijeloj kreaciji njoj omiljene modne kuće Dior, čije je zaštitno lice.

Elegantna haljina s malim šlepom odostraga i uskim krojem jasno otkriva zaobljeni trbuščić pa će prekrasna glumica vjerojatno vrlo skoro potvrditi sretnu vijest.

U gornjem je dijelu coture kreacija složena tako da s jednog ramena pada dug plašt pa u njoj graciozna glumica djeluje poput božice, osobito zbog cjelokupnog stylinga, od frizure do držanja i jednostavnih bijelih štikli.

Sa suprugom Benjaminom Millepiedom ima petogodišnjeg sina Alepha, a par se upoznao dvije godine prije, dok je snimala film 'Crni labud', za koji je i dobila Oscara kao najbolja glumica.