NIKAD LJEPŠA

Prelijepa Catherine Zeta-Jones naglasila vitku figuru u ružičastoj haljini

25.07.2019 u 15:22

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda, lijepa Velšanka Catherine Zeta-Jones pojavila se na ceremoniji dodjele počasne nagrade u svom rodnom gradu, Swanseau, a stajling koji je nosila za ovu prigodu bio je pun pogodak

Uvijek atraktivna Catherine Zeta-Jones zadivila je u izdanju dostojnom filmske dive prilikom dolaska na dodjelu nagrade pod nazovimo 'Honorary Freedom of the City and County of Swansea' koju je dobila kao počasne građanke Swansea gdje je i rođena, odakle se vinula do samog holivudskog vrha.

Atraktivna glumica pratili su zadivljeni pogledi dok je ponosno kročila crvenim tepihom u haljini golih ramena koja prati liniju tijela poznatog dizajnera Christiana Siriana, a koja je naglasila vitku figuru zvijezde 'Chicaga'. Upečatljiva nijansa ružičaste savršeno je komplimentirala njezinom tenu i tamnoj kosi.

  • +11
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uvijek besprijekorno dotjerana Catherine ostatak je stajlinga podignula nude stiletticama i prestižnom Hermesovom torbicom te velikim naušnicama - ringovima.

  • +5
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kosu je nosila raspuštenu i s razdjeljkom po sredini dok je krajeve tek lagano uvila, a make up je bio nenametljiv.

Ponosna glumica nije skidala osmijeh s lica, a kao podrška na ovom važnom događaju bili su joj suprug Michael Douglas i sin Dylan.

  • +3
Catherine Zeta-Jones na reviji kuće Fendi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni glumački par koji je ove godine proslavio 19 godina u braku osim Dylana ima i kćer Carys.

Zanimljivo je kako ih je još 1998. godine na Deauville Film Festivalu upoznao zajednički prijatelj Dannyja DeVita.