ljetni chic

Prekrasna glumica ne skida se iz omiljenih cipela

26.07.2017 u 17:17

Bionic
Reading

Američka glumica Kate Bosworth jučer je u Los Angelesu promovirala svoju novu televizijsku mini seriju 'The Long Road Home' koja će se prikazivati na National Geographicu te je pritom uspjela oduševiti svojim osvježavajućim modnim odabirom

Holivudska glumica Kate Bosworth u Los Angelesu promovira svoju novu mini seriju koja će se uskoro početi prikazivati na malim ekranima. Atraktivna 34-godišnja glumica poznata po svojoj platinasto plavoj kosi i elegantnom stilu odijevanja, ni ovoga puta nije nas ostavila ravnodušnim svojim odabirom stajlinga.

Zvijezda 'Supermana' na predstavljanje mini serije koja će se prikazivati na National Geographicu stigla je u kratkoj cvjetnoj haljini s 3D elementima koja je dio jesenske couture kolekcije modne kuće Giambattista Valli. Prekrasnoj glumici haljina stoji kao salivena, a vitka Kate u haljini je pokazala i svoje duge noge.

  • +4
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osebujnu haljinu Kate je iskombinirala s crnim cipelama s kitten petom, te je dokazala da za elegantan stajling nisu potrebne vrtoglave štikle. 'The Long Road Home' mini serija u kojoj Kate glumi zajedno s kolegama Michaelom Kellyjem, Sarah Wayne Callies, Jeremyjem Sisto i Noelom Fisherom, sastoji se od osam epizoda, a riječ je vojnoj drami temeljenoj na istinitim događajima 4. travnja 2004. godine, danu poznatom kao Crna subota.

  • +9
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Kate je dan ranije nosila identične Burberry cipele koje je uskladila s ružičasto-bijelom kariranom haljinom brenda Ulla Johnson i crnom Roger Vivier clutch torbicom. Elegantna haljina 'A' kroja koju krase lepršavi rukavi s volanima pun je pogodak, kao i efetna pletenica u kosi koju je Kate nosila tu večer.