UZBUDLJIVA ISKUSTVA

Pred Vodenjacima, Blizancima, Vagama, Ovnovima i Strijelcima su povoljne prilike za ljubavnu sreću

12.03.2022 u 07:50

Bionic
Reading

Svaki put kada Venera uplovi u nesputanog Vodenjaka možete očekivati neočekivano. Planet ljubavi, romanse i užitka ove godine boravi u tom hirovitom zračnom znaku od 6. ožujka do 5. travnja, što obećava uzbudljiva ljubavna iskustva

Usporedno s Venerom kroz Vodenjaka će putovati Mars, što daje naslutiti da će idući tjedni biti obilježeni naglim zaljubljivanjem i odljubljivanjem, neobuzdanom pohotom i neodgovornošću. Povećani su izgledi da ćete do 5. travnja biti skloni erotskom eksperimentiranju, odbacivanju društvenih normi i uvođenju noviteta u intimne odnose, uključujući rekvizite kakvima se dosad niste služili.

Parovi će na razne načine razbijati monotoniju svakodnevice i obogatiti vezu pronalaskom novih hobija i aktivnosti u koje mogu zajednički zaroniti. Prijateljstva će također pretrpjeti promjene. Neki od vas osjetit će, a možda i zadovoljiti, erotsku znatiželju prema nekom iz prijateljskih redova. Nakon kratkih i intenzivno strastvenih iskustava većina će se vratiti starim ulogama dok će drugi nastaviti ploviti uzburkanim vodama ljubavi kao par.

  • +9
Emily Blunt je Riba, rođena je 23. veljače 1983. Izvor: Profimedia / Autor: JAMESY/GOTCHA IMAGES / Gotcha Images / Profimedia

Venera u Vodenjaku potaknut će i razvoj brojnih novih prijateljstava temeljenih na svjetonazoru i ideologiji. Međusobno ćete se poticati da izađete iz zone udobnosti, preispitujete životne stavove i zajednički djelujete na svoju sredinu, nastojeći prenijeti svoja uvjerenja na druge. Kada je posrijedi posao, ovo je razdoblje sretno za umjetnike, dizajnere, arhitekte i ostale koji se bave nekim vidom kreativnog posla.

  • +11
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Nalet nadahnuća potaknut će ih na stvaranje djela koja će se isticati originalnošću i iz kojih će izbijati snažna društvena ili socijalna poruka.

Prolazak dvojca Venera - Mars Vodenjakom najpovoljnije će se odraziti na same Vodenjake, Blizance, Vage, Ovnove i Strijelce, dajući im izvanredno povoljne prilike za ljubavnu sreću i radost. Bikovi, Lavovi i Škorpioni pak mogu očekivati snažna emocionalna previranja, nagle zaokrete u odnosima i poneku zamku.

  • +13
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: EPA / Autor: JULIEN WARNAND