mJESEČNI HOROSKOP

Ožujak će biti čaroban za Strijelce, ali i Bikove; u intimnim odnosima Lavova i Djevica nastat će tenzije dok će Vage biti zaljubljive i željne novih iskustava

01.03.2022 u 07:49

Bionic
Reading

Početak mjeseca za mnoge će Bikove biti čaroban dok će Ovnovi napredovati uz pomoć okoline, a pomagat će im i dobri instinkti. U intimnim će odnosima Lavova i Djevica nastati tenzije. Vage su zaljubljive i željne novih iskustava, a ozbiljnije će razmišljati i o svojoj poslovnoj budućnosti. Iako će početak ožujka za Škorpione biti uzbudljiv, nakon 6. moguće su napetosti. Strijelci će uživati popularnost u društvu, a razdoblje nakon 21. za njih će biti sjajno. Vodenjaci su svjesni svoje privlačnosti i spremni za nove ljubavne pobjede

Ovnovima će nova poznanstva i susreti uljepšati svakodnevicu. Iako neće nužno tražiti nekoga za vezu, upoznat će nekoga u čijoj će im se prisutnosti tresti koljena pa će se prepustiti osjećajima. Premda u prvom dijelu mjeseca neće biti borbeni kao inače, uspjeh ih neće zaobići. Napredovat će uz pomoć okoline, a pomagat će im i dobri instinkti. Nakon 23. ulaze u razdoblje pozitivnih promjena pa je moguća ponuda koja ih neće razočarati.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Sarah Jessica Parker je Ovan, rođena je 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Peterson / Buzzfoto / Profimedia

Početak mjeseca za mnoge će Bikove biti čaroban. Vezani će osjećati da s voljenim mogu o svemu razgovarati dok bi samci mogli započeti vezu na daljinu. Nakon 6. neće više biti u romantičnom raspoloženju. U intimnim odnosima moguća je borba za dominacijom, no probleme će riješiti iskrenim razgovorom. Planetarni utjecaji bude u njima potrebu za dokazivanjem. Žele da ih se cijeni i poštuje, no način na koji do toga pokušavaju doći bit će dvojben. Neki bi mogli napraviti zaokret u karijeri.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +6
Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizancima veza neće biti pošteđena povremenih razmirica, no odnos s dragim ni u jednom trenutku neće biti ugrožen. Poticajno djelovanje Venere i Marsa u Vodenjaku pomoći će im da se zbliže i zadrže sklad unatoč razlikama u mišljenju. Slobodni bi se mogli zaljubiti u šarmantnog stranca. Savjetuje se oprez u poslovnoj komunikaciji. Želja za osobnim rastom i napretkom potaknut će ih da se obrazuju ili nastave prekinuto školovanje. Moguć je početak suradnje s inozemstvom.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Jill Biden je Blizanac, rođena je 3. lipnja 1951. Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER DOULIERY / AFP / Profimedia

Rakovi koji su u odnosu u kojem je nestalo strasti mogli bi se naći u iskušenju da se upuste u tajnu vezu. No neka dobro promisle što sve time stavljaju na kocku. Samci će primiti zanimljivu ljubavnu ponudu, no ostat će suzdržani zbog straha od razočaranja. Privlačit će ih pomisao na brzu i laku zaradu, ali treba biti na oprezu i izbjegavati sumnjive i potencijalno nezakonite pothvate. Koncentracija će im većinu mjeseca biti na zavidnoj razini pa će biti uspješni u učenju i intelektualnim zadacima.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +10
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Intimna iskustva Lavova bit će burna i nepredvidiva. Samci bi se mogli uplesti u vezu s osobom koja ih neodoljivo privlači, no s kojom nemaju mnogo dodirnih točaka. Požuda neće biti dovoljna da taj odnos potraje. U dugim odnosima razdoblja uzavrelih emocija izmjenjivat će se s razdobljima svađa i prepucavanja. Ulagat će mnogo truda u rad pa će im kritike teško padati. Bilo bi dobro da ipak uvaže dobronamjerni savjet kolege ili šefa i prilagode se timskom radu.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

U intimnim će odnosima Djevica nastati tenzije. Partner će im najviše zamjerati nedostatak zanimanja za zajedničke aktivnosti. Bit će suviše zaokupljeni poslom i obavezama da bi mu se posvetili. Samci bi se mogli zbližiti s privlačnim suradnikom. Ne treba se opirati promjenama u radnoj sredini, čak i ako osjećaju da bi mogle biti nepovoljne. Sposobnost prilagodbe i dogovora bit će ključna za postizanje dobrih rezultata. Ako su u potrazi za poslom, ovaj bi mjesec mogao biti ključan i donijeti im priliku na koju dugo čekaju.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +7
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Richie Buxo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vage su zaljubljive i željne novih iskustava, a flert sa zgodnim pripadnicima suprotnog spola donosit će im užitak. Povećana je mogućnost ulaska u vezu koja će ispuniti njihove najskrivenije fantazije. Parovi će uživati u probuđenim strastima, no nakon 21. rasprave će postati uobičajen dio svakodnevice. Ozbiljnije će razmišljati o svojoj poslovnoj budućnosti. Shvatit će da se moraju više boriti za sebe pa će prihvaćati dodatna zaduženja i nastojati se dokazati u što boljem svjetlu.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u ożujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Gwyneth Paltrow je Vaga, rođena je 27. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Iako će početak ožujka za Škorpione biti uzbudljiv, nakon 6. moguće su napetosti. Parovi će se često prepirati, no svađe će biti kratkog vijeka. Slobodni su u potrazi za nekim tko im može ponuditi nešto više od flerta i prolaznog uzbuđenja. Iskazat će se u poslovima koji zahtijevaju kreativnost, maštu i snalažljivost. Krase ih hrabrost i odlučnost, no bit će skloni ishitrenim reakcijama pa će češće no inače povlačiti poteze koje će drugi vidjeti kao rizične.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +13
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: EPA / Autor: JULIEN WARNAND

Strijelci će uživati popularnost u društvu. Stalno će izlaziti i upoznavati nove ljude. Samci će osjetiti privlačnost prema šarmantnom znancu, a krajem mjeseca njihov odnos prijeći će granicu prijateljstva. Parovi će se dobro slagati, no trebali bi izbjegavati razgovore o osjetljivim temama. U prvoj polovici mjeseca češće će se suočavati sa zastojima i odgodama. Ostanu li sabrani, brzo će otkloniti poteškoće. Razdoblje nakon 21. za njih će biti sjajno. Očekuje ih poslovni uspjeh, a posebno one koji su željni promjena i novih izazova.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +7
Zoe Kravitz je Strijelac, rođena je 1. prosinca 1988. Izvor: Profimedia / Autor: MARIO MITSIS / BACKGRID / BACKGRID UK; ANTHONY HARVEY I DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Vezanim Jarcima prvi tjedan ožujka donosi priliku da rasplamsaju strasti, a samcima da se zaljube. Nakon 6. svakodnevne nedaće odvratit će im pažnju s ljubavi. Parovi će se češće prepirati oko tema vezanih za novac i kućanstvo dok će samci postati prilično izbirljivi prilikom odabira partnera. Dobro će se snalaziti u poslovnoj komunikaciji, kao i u učenju i pisanju. Savjetuje se oprez s novcem. Mars u polju financija ukazuje na mogućnost nepredviđenih troškova pa bi bilo dobro imati nešto sredstava u fondu za hitne slučajeve.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +9
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci su svjesni svoje privlačnosti i spremni za nove ljubavne pobjede. Odvažno će se boriti za ono što žele. Neće biti raspoloženi za kojekakve igrice pa će brzo odustati od osobe koja pokaže naznake oklijevanja i neodlučnosti. U dugim će se vezama probuditi ljubavna vatra. Većinu mjeseca novčana pitanja bit će im prioritet. Bavit će se kupnjom ili prodajom, a neke će želja za dodatnom zaradom potaknuti na traženje bolje plaćenog posla.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +11
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Početak mjeseca Ribama je idealan za flert i zavođenje. Nakon 6. naglašena je potreba za vraćanjem u prošlost. Mogli bi se pomiriti s bivšim partnerom ili se pak uplesti u tajnu vezu koja će im donijeti komplikacije. Energija im neće biti na uobičajenoj razini za ovo doba godine. Često će osjećati umor i zasićenost obavezama pa će i rezultati patiti. Razdoblje od 10. do 26. pogodno je za sve vrste intelektualnih aktivnosti, poslovnu komunikaciju, kao i za učenje i polaganje ispita.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u ożujku, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Cindy Crawford je Riba, rođena je 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia