PUN MJESEC U RAKU

Pred nama je izuzetno moćna Mjesečeva faza, pogledajte tko će to na svojoj koži najjače osjetiti

22.12.2018 u 07:57

Bionic
Reading

Pun Mjesec zasvijetlit će u subotu 22. prosinca u 18.48 po srednjoeuropskom vremenu. Zamalo će se podudariti s početkom Jarca i zimskim solsticijem, koji je na rasporedu malo više od 19 sati ranije - u petak u 23.23. Ta podudarnost učinit će ovu Mjesečevu fazu izuzetno moćnom

Budući da se uštap odvija na prvom stupnju Raka, na osi Rak-Jarac najjače će utjecati na rođene tri dana prije i poslije kardinalnih točaka solsticija i ekvinocija: oko 22. prosinca, 21. ožujka, 21. lipnja i 22. listopada.

Oni se u subotu i nedjelju moraju najviše čuvati sukoba, nezgoda, ozljeda, gubitaka dokumenata, novca i drugih vrijednosti. Pazite da ne kršite zakone i da se ne zamjerate moćnijima. Rođeni na prijelazu Ovna u Bika te Lava i Djevice lakše će podnijeti ovu Mjesečevu fazu.

Jača intuicija i želja za intimom

Pun i mlad Mjesec utječu i na ostatak zodijaka, a njihove posljedice ovise o njegovom položaju u natalnom horoskopu. No budući da će Mjesec biti u vodenom znaku, možemo najaviti njegov opći učinak na sve znakove.

Jedna od glavnih značajki bit će česte promjene raspoloženja. Bit ćete osjetljiviji, željni više tuđe pažnje i dokaza privrženosti. Uštap u Raku donijet će vam i prodornu intuiciju. Izgledno je da će vas obuzimati istinite slutnje i da ćete u noći na nedjelju i ponedjeljak sanjati vizionarske snove.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bit će to pogodan pun Mjesec za izradu bilance svega što vam se dogodilo, osobito na planu međuljudskih odnosa.

Razmislite o svojim prisnim vezama i procijenite čine li vam dobro ili ne, ostavljaju li vam dovoljno slobode ili vas sputavaju.