NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja '#pokrenisesad na tportal.hr'

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 27.03.2019 12:07
  • Objavljeno 27.03.2019 u 12:07
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pravila nagradnog natječaja '#pokrenisesad na tportal.hr'

1) UVODNE NAPOMENE

Hrvatski Telekom d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10 000 Zagreb, OIB: 81793146560 (dalje u tekstu: Organizator) utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja: '#pokrenisesad' (u daljnem tekstu: Natjecanje).

Natjecanje se održava u razdoblju od 1.4.2019. do 10.4.2019. u svrhu promocije tportala na Instagram stranici tportala na adresi https://www.instagram.com/tportal.hr/

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 12. travnja na Instagram stranici tportala i na www.tportal.hr.

Pravila Natjecanja bit će objavljena na internetskoj stranici www.tportal.hr, na adresi https://www.tportal.hr/specijal/pokrenisesad

2) PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Zaposlenici Organizatora i Partnera kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) ne mogu sudjelovati u Natjecanju.

3) KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u Natjecanju potrebno je na društvenoj mreži Instagram pratiti profil/stranicu tportal.hr na adresi https://www.instagram.com/tportal.hr/ te objaviti fotografiju na temu kretanja i boravka u prirodi te u opis fotografije staviti hashtag #pokrenisesad i #tportalhr

Čitatelji mogu sudjelovati s neograničenim brojem prijava, a jedna prijava smije sadržavati jednu fotografiju. O pobjednicima odlučuje tročlani žiri u sastavu: Zvonimir Pelko (Tportal.hr), Toni Janjiš (Tportal.hr) i Mirela Hegediš Horvat (Tportal.hr). Najkreativnije prijave će biti nagrađene.

Instagram profil sudionika u Natjecanju treba biti javan kako bi objavljena fotografija bila vidljiva i uzeta u obzir pri odabiru.

4) OGRANIČENJA SADRŽAJA

Svaki prijavljeni video ili fotografija mora biti izvorni rad sudionika Natječaja.

Prijavljeni sadržaj može prikazivati osobe starije od 18 godina uz njihovu privolu.

Prijavljeni sadržaj ne smije sadržavati materijal koji krši tuđa autorska ili intelektualna prava, omalovažava Organizatora, bilo koju osobu, instituciju ili organizaciju.

Prijavljeni sadržaj ne smije sadržavati materijal koji je neprikladan, klevetnički, podrugljiv; koji potiče na mržnju, rasizam ili nanosi štetu bilo kojoj skupini ili pojedincu; koji potiče na diskriminaciju na temelju rase, spola, vjere, nacionalnosti, invaliditeta, seksualne orijentacije ili dobi. Prijavljeni sadržaj ne smije sadržavati materijal koji je nezakonit, koji krši ili je protivan zakonima Republike Hrvatske. Sudionik u potpunosti snosi svu odgovornost u slučaju kršenja navedenih ograničenja sadržaja.

5) DODJELA NAGRADA

Dobitnici nagrada o dobitku će biti obaviješteni putem Instagrama u petak, 12. travnja 2019.

Bit će dodijeljeno ukupno 40 nagrada. Nagrade su: Adidas Magenta tenisice, boce za cijeđenje agruma, Honor fit narukive, prijenosni bluetooth zvučnici te tportal.hr ručnici.

Preuzimanjem nagrade i potpisom prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema dobitniku nagrade.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 10 dana od postignutog rezultata, znači da se odriče prava na nagradu, a Organizator zadržava pravo dodjeljivanja nagrade sljedećem dobitniku. Nije dopuštena zamjena nagrade za novac ili bilo koju drugu vrijednost od nagrada navedenih u ovim Pravilima.

6) POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama dodijeljenima na ovom Nagradnom natječaju.

7) RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Organizatora i Sudionika Nagradnog natječaja stranke će sve sporove iz ovoga Nagradnog natječaja rješavati sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

8) ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici pristaju da Organizator i Partneri obrađuju njihove osobne podatke koje su dali prilikom sudjelovanja u ovom Nagradnom natječaju u svrhu provođenja Nagradnog natječaja.

Organizator je voditelj obrade osobnih podataka u smislu važećih propisa o zaštiti osobnih podataka. Kontakt Organizatora za pitanja zaštite osobnih podataka je osobni.podaci@t.ht.hr.

Osobni podaci se obrađuju u svrhe provedbe Nagradnog natječaja, a temeljem privole za sudjelovanjem u natječaju.

Sudionik ima pravo zatraži pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade osobnih podataka kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka te pravo na prenosivost podataka. Također, Sudionik ima pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Pružanje osobnih podataka je nužno za sudjelovanje u Nagradnom natječaju.

9) PREKID NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem web stranice www.tportal.hr.

10) IZMJENA PRAVILA

Organizator zadržava pravo dopune i izmjene ovih Pravila, o čemu će Sudionici biti obaviješteni putem stranice www.tportal.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!