NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja 'Osvojite robotski usisavač Roomba e5152'

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 12.03.2020 16:21
  • Objavljeno 11.03.2020 u 16:21
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: iRobot Hrvatska

Pravila nagradnog natječaja 'Osvojite robotski usisavač Roomba e5152'

1) UVODNE NAPOMENE

Hrvatski Telekom d.d., Radnička cesta 21, 10 000 Zagreb, OIB: 81793146560 (dalje u tekstu: Organizator) utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja: 'Osvojite robotski usisavač Roomba e5152'.

Natječaj se održava u razdoblju od 13. do 20. ožujka 2020. na www.tportal.hr u svrhu promocije.

Ime dobitnika objavit ćemo 24.03.2020.

Nagradu osigurava iRobot Hrvatska.

2) PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Zaposlenici Organizatora i Partnera, kao i članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća), ne mogu sudjelovati u Natječaju.

3) KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je izvršiti prijavu putem forme za prijavu koja se nalazi na www.tportal.hr.

Sudionici šalju tekst na temu: 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti Roomba e5152?' Svi sudionici koji ispune navedene uvjete ulaze u izbor za nagradu. Najoriginalniji i najkreativniji odgovor po mišljenju članova žirija osvaja nagradu. Sudionici mogu sudjelovati neograničenim brojem odgovora. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš Horvat (tportal.hr), Toni Janjiš (tportal.hr) i Tomislav Novosel (iRobot Hrvatska).

Najbolji odgovor bit će objavljen na www.tportal.hr.

4) DODJELA NAGRADA

Dobitnik nagrade bit će e-mailom obaviješten o dobitku unutar 7 dana od javne objave dobitnika.

Nagrada je robotski usisavač Roomba e5152.

Preuzimanjem nagrade i potpisom prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema dobitniku nagrade.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 10 dana od postignutog rezultata, znači da se odriče prava na nagradu, a Organizator zadržava pravo dodjeljivanja nagrade sljedećem dobitniku. Nije dopuštena zamjena nagrade za novac ili bilo koju drugu vrijednost od nagrada navedenih u ovim Pravilima.

5) POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama dodijeljenima na ovom Natječaju.

6) RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Organizatora i Sudionika Natječaja stranke će sve sporove iz ovoga Nagradnog natječaja rješavati sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

7) ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici pristaju da Organizator i Partneri obrađuju njihove osobne podatke koje su dali prilikom sudjelovanja u ovom Nagradnom natječaju u svrhu provođenja Nagradnog natječaja. Također, pod uvjetom da je Sudionik dao privolu Organizator će proslijediti email adrese u iRobot Hrvatska za potrebe slanja newslettera.

Organizator je voditelj obrade osobnih podataka u smislu važećih propisa o zaštiti osobnih podataka. Radi izbjegavanja nejasnoća iRobot Hrvatska je zasebni voditelj obrade. Kontakt Organizatora za pitanja zaštite osobnih podataka je osobni.podaci@t.ht.hr.

Osobni podaci se obrađuju u svrhe provedbe Nagradnog natječaja, a temeljem privole za sudjelovanjem u natječaju. Dodatno, email adrese se prosljeđuju u iRobot Hrvatska temeljem dodatne privole.

Sudionik ima pravo zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka te pravo na prenosivost podataka. Također, Sudionik ima pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Pružanje osobnih podataka nužno je za sudjelovanje u Nagradnom natječaju.

8) PREKID NATJEČAJA

Natječaj se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni putem web stranice www.tportal.hr.

9) IZMJENA PRAVILA

Organizator zadržava pravo dopune i izmjene ovih Pravila, o čemu će Sudionici biti obaviješteni putem www.tportal.hr.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!