fani čapalija

Prava je šteta što se jedna od najljepših Splićanki rijetko pojavljuje u javnosti

03.07.2017 u 12:01

Bionic
Reading

Lijepa Fani Čapalija, bivša Miss Hrvatske rijetko se pojavljuje u javnosti, pa je bila u središtu zanimanja prilikom otvaranja kluba Gooshter u sklopu hotela Le Méridien Lav u Splitu

Zanosna brineta oduševila je u maksi haljini ukrašenoj cvjetnim motivima s prorezima sa strane. U odličan ljetni look savršeno su se uklopile srebrne sandale s remenčićima, a diskretan make up i lagani uvojci naglasili su prirodnu ljepotu zgodne Fani.

Iako je prije 23 godine i službeno je proglašena četvrtom najljepšom ženom svijeta, ova ljepotica i danas mami poglede.

  • +11
Brojni poznati na otvorenju beach cluba Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLIS

Zbog ljubavi je odustala od manekenske karijere. Vjenčala se s nogometašem Ivicom Mornarom, a iako taj brak nije opstao, Fani je svojedobno u intervjuu za InMagazin otkrila kako bi i danas napravila isto.  

Početkom ove godine Fani se pojavila kao zaštitno lice u kampanji splitske dizajnerice Monike Sablić oduševivši svojom bezvremenskom ljepotom.

Inače, na otvorenju Gooshter Beach Cluba uživala su i brojna imena društvenog života poput Marijane Batinić, Anamarije Asanović, Fani Čapalije, Hane Huljić, Nede Makjanić Kunić, Marije i Jurice Pirić, Sandre i Ivana Ledenko, Antonija Asanovića, Luke Nižetića i brojnih drugih. U ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca i mirisa svježe pripremljene hrane, dizajnerski uređen klub svojoj publici je donio novo omiljeno mjesto za okupljanje i opuštanje.