ZGODNA LATINA

Prate je pogledi: Sofia Vergara ne odustaje od svoje omiljene modne kombinacije

29.01.2020 u 10:03

Bionic
Reading

Zavodljiva Sofia Vergara koja su gledatelji diljem svijeta zavoljeli kao temperamentnu Gloriju iz hit serije 'Moderna obitelj', ima svoje modne favorite kojima je vjerna već godinama

Iako je na crvenom tepihu viđamo u seksi haljinama koje laskaju njezinim slavnim oblinama, lijepa Kolumbijka za dnevne prigode bira najčešće traperice.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sofiju fotografi prate u stopu gdje god da se pojavi pa nije prošla nezapaženo niti prilikom šopinga u Los Angelesu odjevena u izbijedjele traperice ukrašene trendi poderotinama, oversized crvenom topu i svojim omiljenim sandalama s potpisom Saint Laurenta koje obožava nositi u mnogim prigodama.

Atraktivna glumica koja se redovito nalazi na svim top ljestvicama najljepših žena svijeta, s lakoćom može zasjeniti i puno mlađe kolegice, ovaj je ležerni stajling začinila sunčanim naočalima retro stila i velikom sivom torbom Antigona prestižnog francuskog Givenchyja.

BAŠ IH VOLI

Ne mari za kritike: Lijepa Sofia Vergara ne odustaje od omraženih tenisica

Pogledaj galeriju

Iako joj modni kritičari često zamijeraju sklonost kičastim kombinacijama, Sofia ističe kako nosi ono što joj dobro pristaje.

'Sophia Loren nikad nije bila rob mode. Ona zna u čemu dobro izgleda i uvijek je jako glamurozna i sređena. Odijeva se u skladu s tipom svog tijela, što je i meni jako važno. Ljudi nekad tvitaju: 'Zašto je Vergara uvijek u istoj vrsti sirena haljine?' E pa zato što to izgleda dobro na meni. Najbolje pridržava moje grudi', objasnila je.