TRENDOVI OSTAJU ISTI

Praktične jakne koje ćete obožavati i ove sezone

14.10.2015 u 16:57

  • +16

Nose se parke

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kad je u pitanju odabir savršene zimske jakne, on se uglavnom svodi na pronalazak što toplijeg modela. Ultra tople, praktične i trendi parke i ove će zime mnogima biti prvi izbor u ponudi zimskih jakni

Parke se u jednakom omjeru nose tijekom dana i večeri, a u našim dućanima mogu se pronaći različiti modeli. Većina njih podstavljena je umjetnim krznom koje se nastavlja na rub kapuljače, a neki duži modeli dolaze i s remenom u struku. Također,osim originalne maslinastozelene, sve su popularnije i parke u jarkim bojama.

Ako još niste odabrali savršenu parku, ovi savjeti bi vam svakako mogli pomoći.

Kao svaka jakna, i parka bi trebala biti dobro oblikovana. Potražite modele koje možete svezati ili koji dolaze s remenom kako biste naglasili liniju struka. Parka bi, u pravilu, trebala biti ogromna, ali ne prevelika ni predugačka. Tkanine koje ju čine trebaju biti robusne i vodootporne, kao i na modelu za koji se odlučite. Kada govorimo o boji ovog odjevnog predmeta, najvjerodostojnija i najčešća boja koju viđamo je kaki zelena, no danas možete pronaći modele i u crvenim, žutim, prljavobijelim ili mornarski plavim nijansama, što dovoljno govori o njihovoj popularnosti.

Kada ste odabrali odgovarajući model, postavlja se pitanje kako ga kombinirati? Savjet koji mnogi daju kad je nošenje parke u pitanju taj je da je možete kombinirati uz gotovo sve. Ako se, npr., odlučite za haljinu s parkom, ne morate se brinuti zbog nedostatka šik rezultata.