SLOKOVIĆ I PRODANOVIĆ VS. SUPRUŽNICI NOBILO

Poznati odvjetnički parovi i njihov crno-bijeli svijet

21.08.2016 u 13:35

Bionic
Reading

Na dubrovačkoj premijeri 'Othella' u režiji Ivice Boban, uvijek elegantna odvjetnica Jadranka Sloković nije razočarala svojim modnim odabirom, jednostavnom crnom haljinom, dok je njezin partner Čedo Prodanović bio u mnogo leženijoj kombinaciji nego inače. U crno-bijelom izdanju pojavio se još jedan odvjetnički par, Vinka i Anto Nobilo

Shakespeareov 'Othello' na dubrovačkoj tvrđavi Lovrijenac zaintrigirao je sinoć hrvatsku kulturnu scenu, ali i poznate odvjetnike. Uvijek besprijekorna Jadranka Sloković pažnju je privlačila svojim mladenačkim izgledom, kraćom crnom haljinom širkog kroja, a Vinka Nobilo zanimljivom kreacijom od crne čipke.

Jadranka i Čedo Prodanović rijetko propuštaju kazališne premijere, a za ovu dubrovačku poznati odvjetnik pokazao je svoje ležernije izdnje u trapericama i jednostavnoj bijeloj košulji. Njegov primjer slijedio je i odvjetnik Anto Nobilo.

'Netko kupuje aute, netko zlato i brilijante. Ja volim odjeću. U ranoj sam mladosti živjela u trapericama i od njih neću odustati ni sa sto godina... Najčešće sam nosila traperice s majicom i kožnom jaknom. Traperice dok se ne bi raspale. Uz to čizme bez potpetica. Prvu sam suknju kupila kad sam se zaposlila u Tužilaštvu. U životu nisam odjenula roza ili svijetloplavo, žuto ili haljinu s volananima i neću osim ako mi ne lupi u glavu tako nešto u osamdesetoj', rekla je prošle godine Sloković u modnom intervjuu za magazin BudiIN.


Crna i bijela su omiljene bolje Jadranke Sloković


Vinka i Anto Nobilo ne viđaju se često na javnim događanjima

Crna je sinoć u Dubrovniku bila odabir svake poznate glumice, pa i Zrinke Cvitešić, te Anje Šovagović Despot.


Zrinka Cvitešić, Dragan Despot sa suprugom Anjom Šovagović Despot