PROLJETNI STAJLINZI

Poznate Hrvatice zablistale u trendi izdanjima

12.05.2017 u 14:12

Bionic
Reading

Zagreb krasi još jedna nova luksuzna shopping adresa, na kojoj su se sinoć okupili brojni poznati. Blogerice i manekenke među prvima su isprobale najnovije modele skupocjenih švicarskih satova

Na svečano otvorenje novoj prodajnog mjesta švicarskih satova Tissot, sinoć su došla mnoga poznata lica i veliki zaljubljenici u satove.

Blogerica Sonja Kovač nije propustila taj događaj jer je velika zaljubljenica u satove, a pojavila se ovoga puta u vrlo casual izdanju. Uz trenutno vrlo popularnu košuljicu sa širokim rukavima koji su ove sezone apsolutni hit, spojila je široke traperice boyfriend modela te sve upotpunila torbicom brenda Twin Set zmijskog uzorka.

Otvorenje salona ekskluzivnih satova Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije

Osnivač i direktor modne manifestacije Fashion.hr Vinko Filipić pojavio se na otvorenju sa svojom partnericom Sanelom Seferagić. Oboje veliki zaljubljenici u modu, ni ovoga puta nisu razočarali outfitima. Sanela je crnu poslovnu kombinaciju hlača i bluze, podignula bijelim sakoom te baršunastom crnom torbicom.

Naš najpoznatiji plus size model Lucija Lugomer otkad se probila u modnim vodama, rijetko propušta prilike na kojima može pokazati zašto voli modu. Za ovu dnevnu varijantu odjenula je običnu bijelu majicu i suknju ispod koljena s cvjetnim uzorkom, koja je savršeno pristajala njezinoj figuri, a sve je zaokružila crvenim ružem i balerinkama iste boje.

Kako nositi trenutno najpopularniji model hlača, trapez, pokazala je RTL-ova voditeljica Antonija Stupar-Jurkin. Njezinoj savršeno isklesanoj liniji koju redovito održava u teretani napornim vježbama, idealno odgovara ovaj kroj traperica koje je uskladila s kožnom jaknom koja nikada ne izlazi iz mode te malom crnom ruksak-torbicom sa zakovicama. Da redovito prati trendove pokazala je i stavivši oko vrata popularni lanac – choker.

#tissot #funntime @anaradisic #tissotwatch #fashionhr

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

Osim spomenutih ljepotica, na otvorenju su se pojavili i televizijska legenda Dubravko Merlić, radijski voditelj Daniel Bilić, nogometni trener Ante Čačić, bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Franjo Arapović, nogometna zvijezda Dinama Filip Benković, arhitektica Nina Mia Čikeš te voditeljica Ana Radišić i uživali su u moderno uređenom prostoru i izboru novih modela satova.