MODNE IGRICE

Poznate Hrvatice uživaju u trendu koji mnoge ne vole

27.04.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Modni trendovi iz 90-ih godina naveliko vladaju ove sezone, a jedan od njih mnogi nikada nisu voljeli jer se radi o kombiniranju haljine na hlače. Neke naše poznate Hrvatice u tom trendu vide zanimljivu modnu igru i već su složile svoje outfite

Ovaj trend potiho se vratio u modu već u kolekcijama za 2013. U svojim otmjenim kombinacijama tada su ga najavili Marc Jacobs, Louis Vuitton ili Dior i kroz sve sezone do sada imaju vjerne fanove.

Iako postoji nekoliko pravila kako nositi haljinu na hlače, činjenica je da ćete sami najbolje stvoriti spoj koji vam odgovara, u kojem se dobro osjećate i nosite ga s guštom.

Možda će vam biti od pomoći pravila da duže haljine trebaju imati prorez jer će moment hlača ispod biti efektniji. Brinete li se da će takav stajling biti previše upečatljiv, birajte neutralnije boje, a kod krojeva dobro rješenje može biti jedna oversized haljina.

Iva Balaban nedavno je na svome profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi jednostavan spoj s trapericama i haljinom koja je ukrašena popularnim volanom.

@loveelfs fashion show 💃🏼 Congrats @ivanelfs & @alexelfs 👏🏻 More on InstaStory 💋• #elfs #loveelfs

Objavu dijeli Sonja Kovac • xoxosonja.com (@xoxosonjakovac)

Nikolina Lacković odabrala je razigraniju verziju haljine na tanke naramenice s bijelom majicom, štiklama, ali i traper jaknom. Sonja Kovač na društvenim je mrežama otkrila nešto sofisticiranije outfite pa je haljine nosila na zavodljive cipele s visokom potpeticom.