UŽIVA U SUNCU I MORU

Jelena Veljača s obitelji blagdane provodi u toplom Dubaiju

30.03.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Producentica, scenaristica i glumica nekoliko dana prije samog blagdana otputovala je u Dubai. Ondje će u najljepšem društvu, sa svojom obitelji proslaviti najveći i najvažniji kršćanski blagdan. Kako je izgledao njezin put i dolazak ondje, Jelena Veljača naravno nije propustila podijeliti s onima koji je prate na Instagramu

Nakon što je dramaturški postavila tekst njemačkog autora Timura Vermesa za predstavu kazališta Komedija 'Opet on', u kojoj njezin suprug Dražen Čuček ima naslovnu ulogu Adolfa Hitlera, Jelena Veljača je sa svojim najmilijma otputovala na zasluženi odmor u toplije krajeve. U Dubaiju će vesela obitelj proslaviti Uskrs.

Kako svaka njezina fotografija objavljena na Instragramu izazove oduševljenje Jeleninih prijatelja i fanova, tako je bilo i ovaj put kad je prije i s putovanja te sa samog odredišta objavila preslatke fotografije.

The world is your oyster baby 🛫

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Producentica, scenaristica i glumica očito je dobro upućena što Dubai nudi pa je nekome u svojim komentarima poručila: 'Dubai za djecu, hoteli su super kids friendly i ima fakat divnih sadržaja - Legoland, Atlantis i slično'.

'Obožavam Instagram. Kad mi stvarni svijet postane previše tjeskoban, odmah primam telefon u ruke i palim Instagram. To se događa uznemirujuće često', izjavila je Jelena ranije za tportal.

  • +18
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL;