vojnički stil

Poznate dame ne skidaju se iz cargo hlača, a evo kako ih kombiniraju

24.02.2023 u 13:47

  • +12

Poznate dame u cargo hlačama

Izvor: Profimedia / Autor: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Ove sezone svi su ludi za cargo hlačama! Široke nogavice postale su apsolutni must have, a još su bolje ukoliko imaju puno džepova. Da su devedesete sve popularnije i popularnije potvrđuje i ovaj trend, a prigrlile su ga poznate it djevojke diljem svijeta

Možda će vam se učiniti čudno kada pročitate da je vojnički stil trenutno apsolutni hit, no odjevne kombinacije poznatih dama Hollywooda i poznavateljica mode iz Milana to apsolutno potvrđuju. Udobne i praktične cargo hlače dominiraju ulicama, a različite varijante i materijali preobrazile su vojničke hlače u vladajući modni komad.

Transformacija vojničke uniforme u najtraženiji streetstyle komad vrlo je zanimljiva za promatranje jer su poznate fashionistice prilagodile ove hlače svojim potrebama te tako djeluju vrlo cool i urbano, a kvaliteta se određuje prema količini džepova: što više - to bolje!

Njihova svestranost omogućuje stvaranje puno različitih outfita, ovisno o prilici i osobnom stilu.

Vojnički stil s modernim zaokretom

Chunky čizme i cargo hlače osnova su outfita koji žele prenijeti vojnički stil. Potpuni dojam sjajno bi prenijele maskirne hlače, ali i jednostavne crne hlače s puno džepova ugurane u visoke čizme ostvarit će željeni dojam. Upravo ovu formulu često nosi i Hailey Bieber koja je jedna od najvećih ljubiteljica cool kombinacije glomaznih čizama i cargo hlača.

U hladnijim danima pažljivo birajte ostatak modnih dodataka. Pumpana jakna odličan je odabir za ovu vojničku modnu kombinaciju, a za potpuno stylish dojam birajte model jakne koja se steže u struku.

Baš kao u devedesetima

U modu se vratio niski struk! Iako mnoge nisu oduševljene tim povratničkim trendom, mora se priznati da nizak struk u kombinaciji sa širokim nogavicama s mnoštvom džepova može izgledati uistinu cool. Uz kraću majicu i glomazne tenisice, ili čak čizme, cargo hlače stvorit će statement look. Čak i ako birate traper hlače ili hlače od grubog pamuka, efekt će biti podjednako snažan.

Mnoge djevojke rado kombiniraju široke cargo hlače uz popularne New Balance tenisice modela 550, koje su pomele konkurenciju i vrlo brzo postale najtraženije old school tenisice.

Cargo hlače čak i uz kaput i blejzer

Da je modna jednadžba military hlača uz svečani crni blejzer i oversized kaput vrlo uspješna, već su pokazale svjetske trendsetterice. Klasični odjevni predmeti kao što su baloner, kaput i blejzer pristaju uz baš sve i upravo bi ih svi trebali imati u ormarima. Savršeno se kombiniraju s cargo hlačama kada želimo postići nešto uglađeniji dojam.

Ukoliko pronađete kožne vojničke hlače, usudite se kombinirati ih s još kožnih elemenata jer krajnji ishod može izgledati jako moćno!

Saten s džepovima

Zašto ne bi vojničke hlače mogle biti i od neke svečane tkanine, primjerice satena?

Verzija klasičnih cargo hlača u ovom je look-u oplemenjena malo elegantnijim materijalom pa su izgubile taj grubi izgled koji im inače svi pripisuju. Ova hrabra color blocking kombinacija možda nije za svakoga, no ukoliko pokušate s neutralnijim bojama istih ili sličnih komada postić ćete jednako zanimljiv, no možda manje upečatljiv look.

Satenske cargo hlače mnoge fashionistice kombiniraju uz visoke potpetice, a vrlo je efektno široke nogavice ukrotiti remenčićima cipela. Na taj način vojničke hlače dobivaju i ženstvenu dimenziju, baš kako to radi glumica Shay Mitchell!

  • +6
Ponuda cargo hlača u Zari Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo