bajkerski stil

Kožni dodaci bit će hit proljeća, a kožna jakna apsolutni je must have sezone

24.02.2023 u 06:04

  • +3

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Kožne jakne rado nosimo u jesen i proljeće, kada prelazimo iz faze debelih toplih jakni u kratke rukave i obratno. Ovaj omiljeni odjevni predmet prijelaznog razdoblja savršeno se uklapa u razne stilove i garantira nam cool look

Ove godine koža se nosi više no ikad - svaki outfit kao da zove poneki kožni dodatak da mu pruži dozu urbanosti i mladenačkog chica. Proljeće samo što nije došlo, a sve ljubiteljice mode već pretražuju online trgovine u nadi da će pronaći savršenu kožnu jaknu koju će 'isfurati' ovoga proljeća.

Proljetna sezona 2023. godine ne može proći bez kožne jakne - kraljice motorističkog stila - rado viđene u svim izdanjima ulične mode.

Ove godine, osim klasičnog modela s nitnama, nose se jakne s naglašenim ramenima i zanimljivim rukavima. Zanimljivi su i kraći cropped modeli, ali i oversized varijante kožnih balonera i modernih sakoa nosivih cijele godine.

Sreću zbog buđenja prirode neke od nas izrazit će i odjećom pa će iznenaditi kožnim jaknama u pastelnim nijansama.

Kožna jakna sjajno pristaje uz odjeću svijetlih nijansi, koju vežemo za proljetno razdoblje, primjerice svijetlu oversized košulju koja sjajno pristaje uz bež hlače visokog struka, odvažnu kombinaciju midi haljine i chunky čizama, a u trenucima bez inspiracije kombinacija crne ili bijele majice i traperica uz kožnjak izgleda kao vrhunac streetstyle modnih trendova.

  • +16
Kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo