POTVRDA S MODNIH PISTA

Nikada nisu bili privlačniji: Džepovi dominiraju na gotovo svakom komadu

20.02.2023 u 19:21

Bionic
Reading

Nova utilitaristička sezona je pred nama, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govore kolekcije vodećih brendova na modnoj sceni. Detalj džepova dominira na gotovo svakom komadu dok je bež boja istaknuta u svakoj zamislivoj nijansi

Do sada smo već imali priliku utvrditi da su kargo hlače s više džepova siguran pobjednik kada je u pitanju odanost nezaustavljivom pokretu Y2K. Već neko vrijeme vidimo ih kako kruže modnim sferama, a zahvaljujući kolekcijama za sezonu proljeće/ljeto, sada su u zenitu.

Štoviše, džepovi su primijenjeni i na sve ostale komade. Chanel svoj kultni tvid ističe praktičnim džepovima dok je midi suknja s džepovima brenda Miu Miu već naslijedila kultnu mikro minicu brenda. Miuccia Prada također je predstavila balonere s džepovima u novoj kolekciji, čineći prirodu ponovno divlje privlačnom, dok Copernijeve bisernobijele hlače s džepovima čine estetiku Y2K iznenađujuće elegantnom.

Poželite li uskočiti u vlak utilitarne mode, a da pritom ne izgledate poput lokalnog majstora s mnoštvom praktičnih džepova na radnom odijelu ili samo želite isprobati nešto drugo osim kargo hlača, ovo su neki od ključnih komada na koje biste trebali obratiti pozornost.