seksi emily

Poznata brineta bujnih oblina potpuno gola: Fotografija od milijun lajkova

26.11.2017 u 19:14

Bionic
Reading

Ljepotica koju je proslavilo pojavljivanje u toplesu u glazbenom spotu Robina Thickea za singl 'Blurred Lines', karijeru je nastavila graditi kao manekenka, a danas Emily Ratajkowski zasluženo nosi titulu jednog od najtraženijih modela za donje rublje. Posljednjom fotografijom na kojoj pozira potpuno gola zaintrigirala je milijune obožavatelja i donijela joj skoro milijun lajkova na Instagramu

Emily Ratajkowski već duže vrijeme ne krije koliko se ponosi svojim prirodno bujnim oblinama, a zbog svoje je ljepote i atributa trenutno najtraženiji model za donje rublje.

Osim toga nedavno je lansirala i vlastitu liniju kupaćih kostima Inamorata, koji su svojim krojevima i dizajnom brzo oduševili brojne ljepotice.

  • +7
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, neokrunjena kraljica bikinija tijekom zadnjeg snimanja pokazala je i više nego što su obožavatelji očekivali.

Na Instagram profilu ove zanosne 26-godišnjakinje, osvanula je fotografija na kojoj pozira potpuno gola, prekrivajući grudi rukama.

📷@tremendy

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Objavu je u rekordnom roku 'lajkalo' gotovo milijun ljudi.

Slavna ljepotica nedavno se požalila da joj je bujno poprsje na početku karijere zadavalo probleme.

'Postoji taj problem koji mi se događao: oh, ona je preseksi. To je kao antiženska stvar, ljudi nisu željeli raditi sa mnom jer su moje grudi prevelike. Što ne valja s mojim grudima? One su predivna i ženstvena stvar koja se treba slaviti', rekla je Emily Ratajkowski u intervjuu za australsko izdanje časopisa Harper's Bazaar.

Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia