EMILY RATAJKOWSKI

Lijepa brineta ponovno otkriva svoje draži, čak i više nego obično

06.11.2017 u 23:17

Bionic
Reading

Ljepotica koju je proslavilo pojavljivanje u toplesu u glazbenom spotu Robina Thickea za singl 'Blurred Lines', i koja nam je nedavno pokazala da može biti itekako seksi i kad je zakopčana do grla, vratila se svojim starim navikama odbacivši ovoga puta čak i koju krpicu više

Za prirodnim oblinama Emily Ratajkowski, koje su joj čak bile i smetnja u karijeri, luduju muškarci diljem svijeta pa ne čudi što u njezinom modnom izričaju prevladavaju slobodnije kreacije koje više toga otkrivaju nego skrivaju.

Modni svijet i vojska Emilynih obožavatelja ostali su stoga ugodno iznenađen uvidjevši da ova ljepotica jednako zrači seksipilom zakopčana od glave do pete.

Ovu spoznaju duguju elegantnoj crnoj haljini s potpisom francuskog dizajnera u kojoj je Emily briljirala na reviji modne kuće Jacquemus krajem rujna.

I taman kad nas je naučila da je seksepil mnogo više od samog dekoltea, Emily nas je ponovno zabljesnula svojim atributima, odbacivši pred objektivom 'kralja' Patricka Demarcheliera sve do jedne krpice sa sebe.

Back shooting with the king today @patrickdemarchelier 🖤

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Na sreću, obožavatelji koji je počastila jednom fotografijom na Instagramu nisu joj to zamjerili i za lijepu Emily imali su samo riječi hvale.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia