ZVIJEZDA U PARIZU

Povratak sa stilom: Rihanna plijenila pozornost u nikad elegantnijem izdanju

23.01.2024 u 10:40

Bionic
Reading

U ulozi slavne gošće na revijama vodećih brendova u svijetu mode, nitko ne izaziva toliko pozornosti poput najbogatije dame iz glazbene industrije

Ljubitelji mode uvijek mogu računati na ikonu stila s Barbadosa kada je riječ o kreiranju izdanja koji izazivaju pozornost, pa čak i kada propagira nenametljiviji, damski stil.

Poput partnera i oca svoje djece, glazbenika A$AP Rockyja, Rihanna je ušla u povijest brenda Dior kao prva tamnoputa ambasadorica. Godine 2022., i u visokoj trudnoći s prvim djetetom, izazvala je senzaciju u babydoll haljini od crne čipke, da bi na posljednjoj reviji brenda napravila elegantni zaokret.

Mjesto u prvom redu na predstavljanju Diorove nove haute couture kolekcije, pop zvijezda i beauty mogulica zauzela je noseći Diorov crni komplet s naglaskom na pufastoj jakni od brokata. Sa stegnutim strukom i velikim ovratnikom predstavlja suvremenu verziju legendarne jakne Bar, kakvu je 1947. godine dizajnirao sam Christian Dior.

Uz nju nosila je odgovarajuću suknju midi dužine koja je obujmila figuru, da bi cjelokupno izdanje, zaokružila efektnim dodacima.

  • +4
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Njezin izbor činila je ušminkana verzija bejzbolske kape, u skladu s odabranim kompletom, detalj opernih rukavica od kože, crna verzija torbice Lady Dior i bijeli par salonki s remenčićem oko gležnja.

U svakom izdanju Rihanne, pa tako i ovom, nije nedostajalo skupocjenog nakita. Voluminozan ovratnik na jakni nošenoj poput sakoa naglasila je dijamantnom ogrlicom, dok se ispod kape i duge plave kose nazirao efektan par naušnica.

  • +26
Dior Haute Couture SS24 Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia