HRABROST SKUPLJALA DVIJE GODINE

Potpuno nova karijera Kristine Bradač

25.09.2013 u 19:52

Bionic
Reading

Kristina Bradač karijeru je započela kao model i manekenka, a sada je njezina karijera uplovila u sasvim nove vode. Naime, lijepa Kristina bacila se u nove poslovne izazove, pa se tako okušala kao dizajnerica

Nakon što je već dulje vremena u modnim vodama, prvo kao manekenka i model, zatim kao modna urednica, Kristina Bradač odlučila se okušati kao dizajnerica, a kako donosi InMagazin, Kristina će uskoro predstaviti torbe iz svoje radionice.

Nakon što je kraju privela uspješnu manekensku karijeru, Kristina Bradač upisala je i završila dizajn tekstila. No nakon toga radila je kao modna urednica te je tek sad odlučila iskoristiti naučeno na dizajnu tekstila.

'Uvijek sam i slikala, izrađivala sam i sama neki svoj nakit, stalno sam u nekom svom kreativnom svijetu, tako da je meni to bilo sasvim prirodno. Samo nisam mogla odrediti moment kad će se to dogoditi', kaže Kristina za InMagazin

Hrabrost za kreiranje vlastite linije kožnih torba, kaže, skupljala je pune dvije godine. Torbe će javnosti predstaviti idući tjedan. Izrada je pri kraju, a trema iz dana u dan sve veća.