ROSE BYRNE

Potpuno neprepoznatljiva: Lijepa brineta iznenadila transformacijom u plavušu

07.01.2020 u 11:07

Bionic
Reading

Rose Byrne, australska glumica koju pamtimo po ulogama u filmovima poput 'Djeveruše', 'Susjedi iz pakla', 'Troja', 'Glazbena ljubav' ili 'Get Him to the Greek'

Zgodna 40-godišnjakinja koja osim svojim talentom izaziva divljenje i svojim sjajnim modnim stilom koji je klasičan, ali ujedno i mladenački, iznenadila je svoje obožavatelje iznenadnom transformacijom imidža.

  • +6
Rose Byrne Izvor: Profimedia / Autor: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Atraktivna glumica koja je godinama bila vjerna svojoj čokoladno smeđoj boji kosi odlučila se za veliku promjenu imidža te je svoju tamnu kosu drastično posvijetlila.

Rose je kosu dodatno skratila i podijelila po sredini, a svi se slažu kako lijepa Australka koja se sjajno snalazi u Hollywoodu izgleda bolje no ikada.

Svoj je sjajan smisao za modu pokazala i prilikom dolaska na gostovanje u showu 'Good Morning America' odjenuvši upečatljivi kaput leopard uzorka sa smeđim elegantnim hlačama širokih nogavicama. Look za pohvalu, lijepa je glumica upotpunila upečatljivom torbicom i crvenim ružem.

Inače, Rose je godinama u sretnoj vezi s glumcem Bobbyjem Cannavaleom ('Vynil', 'Boardwalk Empire') s kojim ima dvoje djece, sinove Rafu i Rocca.

Zvijezda filma 'Jexi' i 49-godišnji glumac vezu su započeli još 2012. godine, a skupa su glumili u filmovima 'Adult Beginners', 'Annie' i 'Spy'.