NE ODRIČE SE SKUPOCJENIH KRPICA

Melania Trump odiše elegancijom u papreno skupom stajlingu čija cijena premašuje 50 tisuća kuna

07.01.2020 u 10:19

Bionic
Reading

Prva obitelj Amerike vratila se sa svog godišnjeg odmora u Palm Beachu gdje je provela božićne i novogodišnje praznike. Predsjednik Donald Trump, prva dama Melania Trump i njihov 13-godišnji sin Barron Trump snimljeni su na povratku u Bijelu kuću gdje su ih dočekali fotografi i novinari, a osim Barrona koji svakim svojim pojavljivanjem iznova oduševi javnost svojim sve odraslijim izgledom, veliku pažnju privukla je i lijepa Slovenka koja je travnjakom Bijele kuće prošetala u elegantnom i pomno osmišljenom stajlingu

Prva dama Melania Trump vratila se s obitelji u Washington nakon što je blagdane provela u obiteljskom ljetnikovcu u Mar-a-Lago na Floridi. Predsjednički par s putovanja se vratio odmoran i spreman za nove radne pobjede, a prva dama je u početak 2020. obilježila još jednim senzacionalnim stajlingom u svom stilu.

Američka prva dama slovenskih korijena za putovanje je odjenula skupocjeni sivi kaput od najfinijeg kašmira kojeg krasi efektni geometrijski print, a riječ je o komadu s potpisom skupocjenog brenda Loro Piana čija cijena kaputa varira između 30 i 112 tisuća kuna.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Ispod papreno skupog kaputa lijepa Slovenka je nosila jednostavnu i vrlo ženstvenu bijelu haljinu od vune s potpisom luksuznog brenda Hervé Pierre, dok je na nogama nosila bijele visoke čizme 'slouchy' izgleda na petu s potpisom Gianvita Rossija, a koje se prodaju po cijeni od oko 12 tisuća kuna.

Lijepa prva dama koja u travnju puni okrugli 50. rođendan i ovog se puta odlučila za prepoznatljivu isfeniranu frizuru koja je postala njezin zaštitni znak, a koju je još za vrijeme predsjedničke kampanje Donalda Trumpa osmislila u dogovoru sa svojim timom suradnika.

Inače, Melania je velika zaljubljenica u dizajnerske kapute. U svojoj kolekciji ima komade s potpisom brojnih prestižnih brendova, koje često nosi i kao haljine, vezane u čvor ili zategnute u struku uz pomoć remena.

  • +15
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia