RADIONICE I PREZENTACIJE

Posjetite CaniFest u sklopu 11. Susedgradskih jeseni!

07.09.2015 u 09:56

Bionic
Reading

Od 25. do 27. rujna 2015. održavaju se 11. Susedgradske jeseni, u sklopu kojih će biti i CaniFest – zanimljiv niz radionica i prezentacija za ljubitelje i vlasnike pasa

U sklopu 11. Susedgradskih jeseni koje se održavaju od 25. do 27. rujna, subota, 26. rujna, rezervirana je za sve ljubitelje pasa, i to od 10 do 15 sati. Uz razne radionice, demonstracije i prezentacije, bit će održan i izbor za 'Naj njušku CaniFesta'.

Ako vas zanima kako izgleda rad sa psom, savjeti veterinara, oprema za pse ili informacije o hrani, posjetite CaniFest! Na sve radionice ulaz je slobodan, a vaše donacije dobrodošle su, s obzirom da je cijeli festival humanitarnog karaktera i sav novac koji se sakupi, bit će podijeljen onima kojima je to najpotrebnije. U tu svrhu, na terenu će biti postavljena donacijska kutija.

Svi izlagači, organizatori i sudionici imat će akreditacije. Dođite, zabavite se i upoznajte rad udruge Stenjevečke njuške i Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Prijavite se na neku od disciplina i osvojite vrijedne nagrade! Ponesite knjižice vaših pasa kao potvrdu cijepljenja protiv bjesnoće, budući da će biti nazočan djelatnik veterinarske inspekcije koji će navedeno provjeravati.

U sklopu CaniFesta bit će organiziran kutak za likovne radionice za djecu.


Canifest možete pratiti na stranici Facebooka gdje će uskoro biti objavljen kompletan program i popis izlagača.

Potepuhi su udruga za izučavanje i promoviranje narodnih običaja i glazbe sa sjedištem u zagrebačkim Gajnicama. Osnivanju Udruge prethodilo je višegodišnje iskustvo istoimene grupe. Djelatnost Potepuha je očuvanje hrvatske tradicijske kulture i glazbe. Na godišnjoj razini Potepuhi realiziraju i organiziraju preko 25 programa i manifestacija pa će tako i ove godine, uz suorganizaciju udruge Stenjevačke Njuške te Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo, u subotu, 26. rujna obilježiti CaniFest - festival za sve ljubitelje životinja i one koji će to postati.

Stenjevečke njuške mlada su udruga ljubitelja pasa koja je od samog početka postojanja izuzetno aktivna po pitanju promicanja suživota pasa i ljudi u urbanim sredinama, humanitarnog rada i kreiranja radionica za pse. Sve njihove aktivnosti možete pratiti na web-stranici. Ove su godine, u suradnji s Udrugom Indigo, u sklopu 11. Susedgradskih jeseni, posvetili jedan dan (subotu, 26. rujna) svim njuškama te starim, novim i budućim vlasnicima.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo osnovana je 2013. godine i uz brojna udomljavanja i zbrinjavanja zlostavljanih, zanemarenih i napuštenih životinja, aktivno surađuje s trenerima, organizira radionice i seminare u cilju da vlasnici postanu odgovorni i aktivni te ponosni na svojeg ljubimca, kako bi se time ujedno i smanjio broj napuštenih životinja te se jedini na ovom području bave resocijalizacijom i rehabilitacijom pasa s problemima u ponašanju uz iskusne trenere.