NAVODNA VEZA

Portugalci žele golu Nives Celzijus zbog Ronalda

29.12.2009 u 10:39

Bionic
Reading

U kolumni za Arenu Nives Celzijus otkriva da su Portugalci oduševljeni njezinim golišavim fotografijama u Maximu i da su je poželjeli na naslovnici njihovog izdanja jer su mislili da je bivša Ronaldova djevojka

Nakon što je Nives Celzijus polugola osvanula na naslovnici srpskog Maxima za 2010. godinu, Portugalci su vrlo brzo kontaktirali njezinog menadžera jer je žele na naslovnici portugalskog izdanja časopisa, napisala je Nives u svojoj posljednjoj kolumni za Arenu.

'Euforija je brzo splasnula i razum mi je govorio da sigurno postoji neka caka ili problem. I, naravno, bila sam u pravu. Na mail su mi ubrzo stigla pitanja za intervju koja su bila uobičajena do osmog pitanja: 'I kakav je bio Christiano Ronaldo?' Shvatila sam da je došlo do zabune jer sam njihovom uredništvu predstavljena kao njegova bivša djevojka', piše supruga Dine Drpića, koju su povezivali s brojnim nogometašima.

     

Kako navodi Nives, nakon objavljenog teksta o sukobu s policajcima i pokazivanju grudi umjesto osobne karte, portugalske novine odlučile su se malo pozabaviti njezinim likom.

'Zguglavši me našli su 'vijesti' srpskog trash dnevnika poznatog po objavljivanju laži, a koji je pisao o mojoj nepostojećoj vezi s Ronaldom. Menadžer je ubrzo riješio nesporazum s Portugalcima i dogovorio izlazak naslovnice uoči izlaska moje nove knjige', napisala je autorica Gole istine, koja se prisjetila još nekih muškaraca s kojima su je povezivali.

'Tako sam zbog novinarske pogreške ostala bivša djevojka Duška Tošića, iako je jedini zajednički muškarac kojeg sam imala s Jelenom Karleušom bio moj dugogodišnji dečko Vlado.'