PRELIJEPA KARLIE

Pored njezinih dugih nogu sve ostalo pada u drugi plan

26.04.2017 u 19:03

Bionic
Reading

Manekenka Karlie Kloss pomno se dotjerala za gostovanje u showu NBS-a 'The Today Show'

Vitka plavuša odlučila se za nesvakidašnju color-block haljinu koju je sparila s hit jaknom bombericom i vrtoglavim štiklama intenzivne crvene nijanse.

Kratka haljina u kombinaciju vedrih boja, crvenoj, zelenoj i plavoj, kreacija Estebaan Cortázara bila je pun pogodak ove lijepe manekenke koja redovito plijeni pozornost svojim modnim kombinacijama.

Ljepotica je kosu nosila skupljenu u trendi rep, a kul look je upotpunila crvenim ružem.

  • +2
Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ovoj mini haljini koja lijepoj Amerikanki stoji kao salivena posebno su do izražaja došle njene duge noge, rezultat dugogodišnjeg bavljenja baletom. Ne čudi da je već nekoliko puta ponijela titulu manekenke s najljepšim nogama.

Inače, zgodna Karlie snimila je modne kampanje za brojne modne kuće za nevjerojatan broj dizajnera poput Yvesa Saint Laurenta, Jeana Paula Gaultiera, Nine Ricci, Donne Karan, Alexandera McQueena ili Dolce&Gabbane, svojedobno je debitirala i na malim ekranima u četvrtoj sezoni nekad popularne teen serije 'Tračerica'.

Osim u poslu, cvatu joj ruže i u privatnom životu: u sretnoj je vezi s Joshuom Kushnerom, bratom Jareda Kushnera, supruga Ivanke Trump.