opa, opa

Kate Middleton začinila zajednički izlazak: Nježno 'zašlatala' princa Williama

20.02.2023 u 10:33

Bionic
Reading

I kraljevski par je baš poput svakog para! Iako inače pokazuju ljubav osmijesima i gestama poput zagrljaja, Kate je ovaj put odlučila začiniti stvar i u crnim rukavicama lagano udariti princa po stražnjici. Zaljubljeni Kate i William zasjali su u svojim svečanim usklađenim outfitima, a ovaj potez još jedan je dokaz koliko je čvrsta njihova bračna zajednica

U nedjelju je održana svečana dodjela nagrada BAFTA, a posebna prilika okupila je i posebne goste. Među istaknutim licima iz svijeta filma počasni gosti bili su princ William i Kate Middleton, omiljen kraljevski par Ujedinjenog Kraljevstva. Svečanu večer Kate Middleton iskoristila je za neočekivan outfit koji je podijelio modni svijet, a materijal spornih rukavica William je pratio odabirom baršunastog sakoa kojim se uskladio sa suprugom. Koliko se dobro upotpunjuju i slažu, potvrdio je i trenutak koji je iznenadio baš sve poznavatelje kraljevske obitelji.

Kate Middleton i princ William nisu se bojali pokazati svoju zaljubljenu stranu na crvenom tepihu, a princeza je svog Williama i nježno 'zašlatala'.

U videu snimljenom prije događaja u Royal Festival Hallu u Londonu vidi se Kate kako nježno tapša princa Williama po stražnjici.

Čini se da je nedjelja bila dan prepun iznenađenja Kate Middleton. Njezina već viđena haljina Alexander McQueen dobila je posve novi sjaj jer ju je za tu priliku Kate upotpunila crnim baršunastim rukavicama i zlatnim Zarinim naušnicama s motivom cvijeta. Hrabar outfit probudio je hrabrost u uvijek odmjerenoj princezi te je ovaj put zbilja svima pokazala koliko je dobar odnos između nje i Williama. Iako inače pokazuju privrženost osmijesima i eventualnim nježnim zagrljajima, ovaj put Kate je predstavila i svoju drugu stranu.

  • +7
Princ William i Kate Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia