7 GODINA KASNIJE

Sjećanje na dan iz snova: Leona Paraminski na poseban način obilježila godišnjicu vjenčanja

11.05.2019 u 10:07

Bionic
Reading

Prošlo je točno sedam godina otkako su, točno u podne, bez kumova, obitelji i prijatelja na karipskom otoku Saint Lucia svoju trogodišnju vezu ozakonili Leona Paraminski i njezin partner Tin Komljenović, a hrvatska glumica sada se svega prisjetila na svom Instagram profilu

Mnogi su ostali iznenađeni kada su naknadno, i to putem medija, doznali da su glumica Leona Paraminski i njezin dečko Tin Komljenović, s kojim je tada bila u vezi tri godine, u tajnosti otputovali na karipski otok Saint Lucia kako bi ozakonili svoju vezu.

Intimna ceremonija vjenčanja, bez kumova, prijatelja i obitelji, održana je 10. svibnja 2012. godine točno u podne, a lijepa Leona Paraminski tada je zablistala u romantičnoj vjenčanici s potpisom Borisa Pavlina.

Tada je, u intervjuu za Jutarnji list, izjavila: 'Samo poneki put u životu osjetimo da živimo svoj život baš kako treba. Meni se to upravo događa. Osjećam da se sve posložilo, da ništa nije kompromis, da sam s muškarcem svog života… I prije sam se zanosila, voljela, ali znam da sam negdje duboko u sebi osjećala kad griješim… Prvi put osjećam emotivnu sigurnost, sreću zbog koje mogu bolje raditi, tu neku nužnu mirnoću.'

Sedam godina kasnije, Leona i Tin žive u Americi, gdje je njezin suprug dobio poslovnu ponudu koju nije mogao odbiti. Svog dana iz snova prisjetila se na svom Instagram profilu, objavivši dvije fotografije s vjenčanja, a čestitke se ne prestaju nizati.

  • +5
Leona Paraminski u šetnji glavnim zagrebačkim trgom Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadić