RADHIKA MERCHANT

Poput Blake: Pogledajte divnu haljinu koju je nosila zaručnica milijarderovog sina

03.03.2024 u 21:02

Bionic
Reading

Radhika Merchant, prelijepa zaručnica Ananta Ambanija, najmlađeg djeteta indijskog milijardera Mukesha Ambanija, vlasnika Reliance Industries, na trodnevnom prepartyju u čast njihovoga vjenčanja koje će se održati u srpnju, promijenila je nekoliko očaravajućih kreacija

Njihov je preparty održan u Jamnagaru na kojem nije nedostajalo poznatih lica poput Billa Gatesa, Ivanke Trump, Marka Zuckerberga ili Rihanne, izazvao ogromno zanimanje ne samo u Indiji, budući da ponosni Anantovi roditelji Mukesh i Nita nisu nimalo škrtarili na organizaciji ove raskošne zabave.

Kako se ranije pisalo, za trodnevni party obitelj Ambani iskeširat će oko 119 milijuna eura, a već sad mnogi predviđaju kako će to spektakularno ljetno vjenčanje biti nešto što će posve u drugi plan baciti sve ranije održane svadbene svečanosti bogatih i slavnih.

  • +14
Poznati uzvanici na raskošnom prepartyju u Indiji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radhika Merchant, kći poslovnog magnata Virena Merchanta, izvršnog direktora Encore Healthcare Private Limiteda, promijenila je nekoliko spektakularnih stajlinga, a modnim znalcima za oko je posebno zapala divna haljina bez naramenica s potpisom Versacea.

  • +4
Radhika Merchant i Anant Ambani Izvor: Profimedia / Autor: Indranil Aditya/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tamnokosa ljepotica nosila je prilagođenu Versaceovu haljinu u ružičastoj nijansi, inače napravljenu ekskluzivno za Blake Lively, kada je supredsjedavala Met Gala 2022. godine. Inspirirana arhitektonskim čudima New Yorka, haljina je prvobitno izrađena u bakrenim i tirkiznim nijansama. Radhikina prilagođena varijanta sadržavala je mješavinu nježno ružičastih i metalik nijansi, dajući haljini još upečatljiviji izgled.

Za svoj drugi outfit Merchant se odlučila za živopisnu haljinu bez naramenica s perlama i resama indijskog dizajnera iz Londona Ashish Gupta, inspiriranu disko kulturom, Studiom 54 i Asha Puthli, bivšom indijskom pjevačicom koja je postala kraljica diska u New Yorku. Kako bi upotpunila svoj outfit, Radhika je nosila chic mule natikače Manola Blahnika i Cartierove naočale u obliku srca.

Pokazala je još nekoliko zanimljivih stajlinga poput tradicionalnog lehenga seta koji je dizajnirao Manish Malhotra u boji šampanjca s ukrasnim vezom koji je uključivao zanimljivu kombinaciju ogledala i šljokica. Radhikini dodaci uključivali dvoslojnu dijamantnu ogrlicu, kao i upečatljive naušnice, prstenje i narukvice.