ASHLEY ROBERTS

Kakva figura! Sve je zasjenila u odvažnoj haljini zbog koje je proživjela pravu dramu

03.03.2024 u 17:29

  • +5

Ashley Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: Steve Vas / imago stock&people / Profimedia

Bionic
Reading

Ashley Roberts, 42-godišnja radijska DJ-ica i voditeljica, bila je itekako zapažena na dodjeli britanskih glazbenih nagrada Brit Awards u Londonu, a njezina odvažna haljina izazvala je velike probleme prilikom dolaska na dodjelu

Neokrunjena kraljica ulične mode zaigrala je na kartu zavodljivosti te se odlučila za vrlo hrabar kroj: gornji dio bijele haljine križao se oko vrata, istaknuvši dekolte te ostavljajući njezine zavidne trbušnjake potpunosti vidljivima.

Kreacija s visokim prorezom i izazovnim topom laskala je njezinoj savršenoj figuri, no u jednom se trenutku Amerikanka s londonskom adresom gotovo spotaknula jer se zapetljala u donji dio haljine. Ipak, članica Pussycat Dollsa vješto se snašla i izvukla iz neugodne situacije sa širokim osmijehom na licu.

DUA LIPA

Kožna haljina itekako može biti glamurozna; imamo i više nego dobar dokaz

Pogledaj galeriju

Modnu kombinaciju za koju je dobila brojne komplimente zaokružila je chic messy punđom, večernjim make upom i prozirnim sandalama na petu.

Inače, ove su godine na dodjeli slavili između ostalih Kylie Minogue, Dua Lipa, Raye, The Last Dinner Party, Miley Cyrus, Bring Me the Horizon, Jungle...

Najviše prestižnih nagrada osvojila je pjevačica Raye, ukupno šest, postavivši novi rekord, uključujući za izvođača godine, album godine za 'My 21st Century Blues' i pjesmu godine za 'Escapism'.

Ta 26-godišnjakinja je također trijumfirala u kategoriji žanra za R&B nastup i proglašena je najboljim novim izvođačem.