MODNI MUST HAVE

Popularnost im ne blijedi: Jedine sandale koje će vam trebati ovoga ljeta

21.05.2020 u 09:39

Bionic
Reading

S prepoznatljivim remenčićima, takozvane 'gole' sandale već nekoliko uzastopnih sezona vladaju modnom scenom, a po svemu sudeći, i ovoga ljeta slovit će za omiljeni model obuće

Zavodljivog izgleda zahvaljujući tankim remenčićima koji, u odnosu na brojne druge modele, posebno ističu stopala, 'gole' sandale prije nekoliko sezona modno relevantnima ponovno je uspio učiniti 30- godišnji francuski dizajner Jacquemus.

Njegov primjer ubrzo su odlučila slijediti brojna dizajnerska imena poput talijanske Bottege Venete, uz bok pristupačnim high street brendovima, nudeći vlastite inačice ovih popularnih sandala koje su veću popularnost posljednji put uživale krajem 90-ih i početkom nultih godina.

Osim zavodljivog izgleda i karakterističnog četvrtastog potplata koji slijedi njihov originalan dizajn s početka novoga milenija, 'gole' sandale mogu se pohvaliti i karakteristikom svestranog modela obuće. Sudeći po stajlinzima jednih od najutjecajnijih zvijezda ulične mode, 'gole' sandale s lakoćom ćete stilizirati i nositi u svim prilikama.

U večernjim satima idealno će pristajati sjajnim slip modelima suknji i haljina, a u dnevnoj varijati modeli s manjom petom izgledat će izvrsno u kombinaciji s trapericama. Poželite li otići korak dalje, svoje sandale s tankim remenčićima zavežite oko nogavica hlača, kao što ih je na modnoj pisti predstavila talijanska modna kuće Bottega Veneta koja se, poput Jacquemusa, smatra jednim od glavnih krivaca njihove nove popularnosti.

  • +12
'Gole' sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo