NIJE JOJ LAKO

Ponovno vodi borbu s kilogramima

09.04.2014 u 09:54

Bionic
Reading

Nakon uspješnog mršavljenja prije sedam godina Kirstie Alley ponovno se bori s viškom kilograma

Kirstie Alley ponovno se udružila s Jenny Craig nakon što je dobila čak 15 kilograma, piše Fashiontimes.com. 'Neko vrijeme bila sam dobra, a onda sam se opustila i počela dobivati na težini', rekla je 63-godišnja glumica.

Prošlo je sedam godina otkako se zadnji put pojavila u reklami promovirajući jednostavnu i raznoliku dijetu Jenny Craig u kojoj nema brojanja kalorija i zabranjenih namirnica.


Temelj dijete Jenny Craig čini pakirana gotova hrana, najčešće dostupna u smrznutom obliku, a jedan obrok osigurava oko 60 posto ugljikohidrata, 20 posto proteina i 20 posto masti. No samo nekoliko godina Kirstie je uspjela pridržavati se toga. Sada opet muku muči s kilogramima. Iako se nedavno spustila na 75 kilograma, Kirstie je, čini se, ponovo stigla na 90 kilograma. Svoje muke svojedobno je podijelila s gledateljima u reality showu 'Kirstie Alley's Big Life'.

'Volim imati konzultanta za prehranu. To je kao da si sportaš. Nije lako biti sportaš bez trenera', rekla je u najavi svog povratka projektu Jenny Craig.