pleteni model

Ponovno svi pričaju o cipelama Julije Roberts: Ove gležnjače nose se od jutra do mraka

05.12.2023 u 16:40

  • +2

Julia Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Pastelno ljubičaste pletene gležnjače u kojima je Julia Roberts krenula u večernji izlazak privukle su veliku pozornost, a riječ je o brendu koji je sve popularniji među holivudskom kremom

Nakon što je privukla pozornost u efektnim Guccijevim cipelama optočenim cirkonima, a potom i neodoljivim bordo blagdanskim outfitom, Julia Roberts još jednom je oduševila pogođenim stajlingom.

Slavna glumica uputila se u izlazak u New Yorku u dojmljivom spoju neutralnih i pastelnih komada, a i sada su u prvom planu bile njene cipele.

Naime, Roberts je spojila elegantni smeđi kaput od baršuna s crnom dolčevitom i upečatljivim pastelno ljubičastim najlonkama te gležnjačama u istoj nijansi.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Riječ je o modelu brenda Vivaia koje sve češće nose holivudske zvijezde; ove sezone birale su ih Selena Gomez, Katie Holmes i Scarlett Johansson, a i Julia je prije samo nekoliko dana istaknula njihov elegantan par visokih crnih čizmi.

Tada je nosila model Tara Pro visine do koljena i u njima zablistala na turneji svog novog filma 'Leave the World Behind'. Karakterizira ih četvrtasti vrh, niska peta i gumeni potplat koji garantira udobnost i u najhladnijim danima, a u kombinaciji s crnim sakoom i bijelom dolčevitom poput popularne glumice jednostavno ne možete pogriješiti.

No, ako želite nešto posve drugačije u čemu ćete se garantirano istaknuti, njene ljubičaste gležnjače pun su pogodak, a oduševljava i njihov mekani pleteni dizajn koji ih čini toliko udobnima da ćete ih nositi od jutra do mraka.

Ethan Hawke i Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia