ŠTO ĆE REĆI KRALJICA?

Ponovno krši protokol: Nasmijana Meghan Markle zabljesnula u mini haljini

30.08.2018 u 10:35

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle imaju poprilično zatrpan raspored. Nakon kratkog odmora koji su proveli s Clooneyjevima u njihovoj vili na talijanskom jezeru Como vojvoda i vojvotkinja od Sussexa prisustvovali su gala večeri u Victoria Palace Theatreu u Londonu te su gledali mjuzikl 'Hamilton' i družili se s glumačkom postavom, a u centru pažnje ponovno je bila lijepa Meghan jer je, za razliku od damskog stila koji inače njeguje, ovog puta odigrala na kartu seksepila

Sada kad su službeno postali vojvode od Sussexa princ Harry i Meghan Markle moraju redovito izvršavati svoje dužnosti te poput princa Williama i Kate Middleton sudjelovati na raznoraznim događanjima. No čini se kako to lijepoj Meghan nimalo ne smeta. Bila je to za nju večer upoznavanja novih lica, kulturnog uzdizanja, smijeha i odličnog druženja u londonskom Victoria Palace Theatreu, barem ako je suditi prema fotografijama.

Iako smo ju dosad navikli gledati u damskim kombinacijama, što se udajom za britanskog princa od nje i očekuje, Meghan Markle ponekad zna iznenaditi s malo gole kože. Pokazala je to već nekoliko puta odabirom odjeće koja otkriva ramena, no ovog si je puta uistinu dala oduška.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa vojvotkinja za kazalište je odjenula seksi crnu sako-haljinu na kopčanje s potpisom kanadskog brenda Judith and Charles, koja je u prvi plan stavila njezine vitke noge. Cjelokupan stajling bivša glumica je začinila crnom clutch torbicom s potpisom brenda Jimmy Choo i štiklama dizajnera Paula Andrewa.

Kraljicu Elizabethu II mogla bi razljutiti činjenica da je Meghan po tko zna koji put odbila odijevati se prema protokolu, što Kate Middleton gotovo nikada ne pada na pamet. Naime, crna boja, kratke haljine koje otkrivaju noge iznad koljena i razbarušena punđa prema nepisanim pravilima kraljevskog protokola nešto su što bi plemkinje, pogotovo one blizu kruni, trebale izbjegavati u širokom luku.

  • +7
Sako-haljine na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sako-haljine su već neko vrijeme vrlo popularne među trendsetericama, a čini se kako ovom seksi komadu nije mogla odoljeti ni lijepa vojvotkinja, koja je od početka veze s princem Harryjem pokazala zavidno modno znanje te je osvojila modne kritičare svojim osvježavajućim, nenametljivim i trendi stilom.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia