SAMO ZA STARIJE OD 18

Polugola Lana eksplicitnim scenama nadmašila i Severinu

20.11.2014 u 12:56

Bionic
Reading

'Dok svaka bi druga s tobom zgriješila, ja pijem šampanjac jer sam te se riješila', riječi su stiha nove provokativne pjesme Lane Jurčević, još provokativnijeg spota u kojem je Lana ispija šampanjac dok se u pozadini vidi par koji vodi ljubav. U sljedećem kadru paru se pridružuju Lana i tajanstveni mladić koji kao da poručuju: 'Učetvero je ljepše!'

Pjevačica Lana Jurčević još prije nekoliko mjeseci bila je nježna i čedna glazbenica sa stihovima poput 'Zavedi me pogledom, rastopi me dodirom', ili pak ' Zarobi me svojim usnama i ne daj mi da potonem do dna'. A onda je naglo uslijedila transformacija u seksi zavodnicu koja polugola u bazenu pjevuši stihove 'Ja bih htjela biti ta majica na tebi da me diraš da si moj da te nosim na sebi, ja bi htjela biti ta votka da stola da me piješ i da s tobom kupam se gola, gola'.

Izazovnu fotografiju Lana je objavila na Instagramu


U tom je tonu i njezin najnoviji singl radnog naziva 'Hollywood' koji će uskoro zajedno sa spotom ugledati svjetlo dana. Sudeći po teaseru koji je objavila Lana, spot će opako uzdrmati domaću estradu, a ona bi s trona uskoro mogla skinuti i Severinu i Rozgu. Da im je opaka konkurencija, uvjerit ćete se čim bacite oko na dio spota u kojem Lana pleše samo u čipkastom, duboko dekoltiranom korzetu, a da dodatno začini dojam, nosi seksi čizme do iznad koljena. 'Dok svaka bi druga s tobom zgriješila, ja pijem šampanjac jer sam te se riješila', dio je nove pjesme, a u spotu se jasno vide eksplicitne scene para koji vodi ljubav u pozadini, da bi im se na kraju pridružila i Lana s tajanstvenim mladićem. Što reći nego, Lana je novim izdanjem nadmašila i kraljicu estrade!

#LanaHollywood #teaser ????????????????

A video posted by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on