NAPADNUTI SNIMATELJ BANOVIĆ

'Policija ima načine da pronađe Beyonce i tjelohranitelja!'

19.08.2009 u 16:20

Bionic
Reading

Dok su se Beyonce i Jay-Z šetali povijesnom jezgrom Dubrovnika, njihov se tjelohranitelj sukobio sa snimateljem i vlasnikom lokalne dubrovačke televizije Draganom Banovićem

Snimatelj Dragan Banović ispričao nam je da ga je napao tjelohranitelj Beyonce i Jay Z-ja dok ih je s grupom reportera snimao po izlasku iz dubrovačkog restorana Gil's. Nakon što ga je tjelohranitelj pokušao spriječiti da snima stavljanjem ruke na objektiv, Banović tvrdi da ga je bez ikakvog povoda potom udario tri puta. Prvi put mu je razbio svjetlo na kameri, drugi ga je put nogom udario u bedro, a treći udarac je opet bio usmjeren na kameru koja se ovoga puta rasula po podu. Nakon toga se, priznaje Banović, razbjesnio te je tjelohranitelja udario stativom. Stativ je tjelohranitelj potom bacio u more.

'Nema tu konkretnih ozljeda', odgovorio je Dragan Banović, dodavši kako ga je ipak cijela situacija jako potresla. Liječnika je posjetio te mu je ustanovljen povišeni tlak, a dobio je i uputnicu za pregled u bolnici, i to kod psihijatra. 'Nije mi ugodno, ne znam kada ću se uspjeti smiriti', izjavio nam je Banović. Pojasnio je kako je jučer nakon incidenta došla policija te napravila zapisnik te se tek danas odlučilo o podizanju kaznene prijave, no Banović još ne zna hoće li podnijeti privatnu tužbu. 'Policija ima načina da ih pronađe', uvjeren je Banović.

Jay-Z je nakon bacanja stativa u more tjelohranitelju rekao da baci i snimatelja, a potom suobojica reporterima pokazala srednji prst, dok se tjelohranitelj oprostioriječima 'Mama vam je kurva, pi... vam materina', prenio je Jutarnji.