NAGRADNJAČE

Poklanjamo ženske espadrile i muške tenisice Replay

20.03.2015 u 16:17

Bionic
Reading

Replay je za proljeće/ljeto 2015. pripremio kolekciju obuće koju prožima entuzijazam, avanturistička sloboda i ljubav prema životu. Replay i tportal poklanjaju jedan par ženskih espadrila i jedan par muških koledž modela tenisica iz nove kolekcije

Kroz posebne tretmane i grafičke efekte, Replay nanovo osmišlja legendarne modele tenisica koledž. Uz platneno gornjište, obilježene su novim i neobičnim kontrastnim slovima, a od tretmana su korištena ispiranja i prepravljanje denima kako bi se pridao dojam živosti uz izbjeljivanje i dubinsko bojanje. Modeli od teleće kože i platna imaju dašak vintagea, dok su niski modeli od kože čista klasika u plavoj ili sivoj varijanti. Besprijekorno udobne i atraktivne, nove Replayjeve tenisice sjajno će se uklopiti u svaku modnu kombinaciju.

Apsolutni hit nadolazeće proljetno-ljetne sezone nesumnjivo su famozne espadrile koje se vraćaju u modu u velikom stilu te slip-on tenisice, tražene u ženskoj i muškoj varijanti. Izuzetno praktične i udobne te nevjerojatno lake za kombiniranje, oduševit će vas na prvi korak i postati vam omiljeni par obuće.

Replay u novoj kolekciji mijenja koncept espadrila na inovativan način donoseći modele u suvremenom street styleu, dekorirane upečatljivim grafičkim elementima s platinastim odsjajem uz koje zasigurno nećete proći nezamijećeno! S vezicama ili bez, uz bogatu grafiku od dinamičnih i šarenih preko minimalističkih crno-bijelih modela do očaravajućih prirodnih nijansi, Replay je u kolekciji za 2015. osigurao ponešto za sve ukuse i stilove.

Replay vas nagrađuje jednim parom ženskih espadrila u veličini 40, a dobitnica je Sabina Krešić iz Opatije.

Nagrađujemo vas i jednim parom muških college modela tenisica u veličini 44, a dobitnik je Goran Šimunović iz Zagreba.