NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam knjigu 'Vođa bez titule'

04.02.2014 u 14:11

Bionic
Reading

Jedan od najcjenjenijih menadžerskih konzultanata na području vođenja Robin Sharma, 20. veljače 2014. u Zagrebu će održati poslovni seminar 'Vođa bez titule', a tom prigodom za svoje smo čitatelje pripremili tri primjerka istoimene knjige!

Agencija za promidžbu i odnose s javnošću Dhar media, prepoznatljiva po specifičnom načinu poslovanja – dharmičkom menadžmentu, u Zagreb dovodi jednog od najtraženijih menadžerskih konzultanata na području vođenja, Robina Sharmu koji će 20. veljače 2014. održati trosatno predavanje na temu 'Vođa bez titule' u prostoru Hypo Centra.

'Vodstvo nije titula. To je stil života. Živi ga', kaže Robin Sharma ističući to kao jedno od načela svoje filozofije prema ideji 'vođenja bez titule' koju primjenjuju mnoge korporacije i vođe diljem svijeta.

Robin Sharma slavni je autor 15 bestselera o vođenju uključujući i 'Redovnik koji je prodao svoj Ferrari', jednu od najprodavanijih poslovnih knjiga na današnjem tržištu. Njegov je rad preveden u 62 zemlje i na 75 jezika, što ga čini jednim od najčitanijih autora na svijetu. Osim što je vrlo tražen govornik na svjetskoj razini, također je i iznimno cijenjen savjetnik koji je radio s predsjednicima uprava vodećih multinacionalnih kompanija prema Fortune 500 te mnogim vođama diljem svijeta. (Fortune 500, uključujući Microsoft, Starbucks, Coca-Colu, GE, Nike, FedEx, IBM, NASA-u, Yale University, Young Presidents Organisation itd.)

Knjigu su osvojili:

Vedran Conar-Hrastić
Danijela Šincek
Lara Radić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.